Barnskor

Golfskor är en klar fördel eftersom de är utformade att klara långa dagar på banan, stabila i både sving och promenadrörelse och vattentäta. Med golfskor kan du förbättra ditt spel. Det finns flera typer och stilar, men du vill ha golfskor som passar, är bekväma och som fungerar oavsett tidpunkt på golfsäsongen. Tänk på att prova igenom flera mä...

Golfskor är en klar fördel eftersom de är utformade att klara långa dagar på banan, stabila i både sving och promenadrörelse och vattentäta. Med golfskor kan du förbättra ditt spel. Det finns flera typer och stilar, men du vill ha golfskor som passar, är bekväma och som fungerar oavsett tidpunkt på golfsäsongen. Tänk på att prova igenom flera märken av golfskor. En gympasko-modell kan ofta upplevas som skön men klarar den av dina krav på stabilitet och tyngd för skon? I en välsorterad butik som Golfbutik.se med personal som spenderat hela sina liv på en golfbana så vet du att dina tankar och mål med din golf värdesätts så att du får rätt golfsko direkt. 

Barnskor tillverkas ända upp till 38-39 i storlek. Tänk på att om ditt barn nått en så pass hög nivå i sitt golfande så kan en barnsko vara för vek och ej klarar av den fysiska påfrestan en sko kräver. Likadant kan vuxna med små fötter ofta lockas att köpa barnskor eftersom de antas vara likvärdiga vuxenskor. En barnsko har sällan samma uppbyggnad eller slittålighet som motsvarande vuxenmodell. Dock skall tilläggas att barnskor inom golf har en fantastiskt bra prestanda för ändamålet och ger ditt barn det stöd som krävs.

Läs mer....

Barnskor Det finns inga produkter i denna kategori.