Golfklubbor
Kalmargolfbutik.se lagerför ett brett utbud av golfklubbor som passar alla behov. Våra golfklubbor är perfekta både för någon som just har börjat eller har spelat i flera år. Vi levererar även ett stort utbud av golfklubbor för vänsterhänta spelare, damer och juniorer, vilket gör att vi kan leverera golfklubbor till toppkvalité för alla. 

Att vä...
Kalmargolfbutik.se lagerför ett brett utbud av golfklubbor som passar alla behov. Våra golfklubbor är perfekta både för någon som just har börjat eller har spelat i flera år. Vi levererar även ett stort utbud av golfklubbor för vänsterhänta spelare, damer och juniorer, vilket gör att vi kan leverera golfklubbor till toppkvalité för alla. 

Att välja rätt golfklubbor 
Att välja rätt golfklubbor för just din storlek, styrka och speltyp är en av de viktigaste faktorerna för golfare. Välj därför att investera i en bra uppsättning klubbor som matchar din förmåga vilket kommer att spela en stor roll för ditt spel ute på golfbanan. Några viktiga faktorer att tänka på när du väljer golfklubbor är saker såsom tjocklek på greppet, loft/vinkel på golfklubban, klubbhuvudet samt flexibilitet och längden på skaftet. Längre golfare kan till exempel behöva en längre golfklubba för att hjälpa dem få mer kontroll.
Mer

Golfklubbor Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Drivers

  En driver är för de flesta bagens viktigaste klubba. Dagen då drivern ej fungerar är dagen då du tappar all misstro till din golf. Lägg därför ner extra mycket tid på att bekanta dej med vilka drivers marknaden erbjuder och vilka modeller som kan antas passa dej. Vi mäter alltid ut din utrustning i Trackman. V kan ge dej uppemot 60 avriabler på varje slag - på en driving range med rangebollar ges du endast en variabel det är hur bollen flyger. Lånar du med klubban ut på banan ges du 2: dels hur bollen flyger och när du kommer fram till bollen kan du också mäta hur långt den har flugit. Trackman ger dej förutom dessa 2 variabler saker som spinntal, launch angle, landningsvinkel etc -dvs allt sånt som är avgörande för om klubban passar dej eller ej.

 • Fairwaywoods

  Fairwaywoods kan ofta vara viktigare än din driver. Med en rätt utprovad fairwaywood kan du lära dej behärska dej från tee för att hålla bollen i spel och använda fairwaywood på andra och tredjeslag för att få ut maximalt av din kapacitet. Vi mäter alltid ut din utrustning i Trackman. V kan ge dej uppemot 60 avriabler på varje slag - på en driving range med rangebollar ges du endast en variabel det är hur bollen flyger. Lånar du med klubban ut på banan ges du 2: dels hur bollen flyger och när du kommer fram till bollen kan du också mäta hur långt den har flugit. Trackman ger dej förutom dessa 2 variabler saker som spinntal, launch angle, landningsvinkel etc -dvs allt sånt som är avgörande för om klubban passar dej eller ej.

 • Hybrider

  Är du ej överens med dina lägre järnklubbor eller bara tröttnat på att skicka andraslagen åt helt andra håll än du tänkt från början - då är en hybrid det som saknas i bagen eller varför inte flera?! Spelar du bra med järnklubbor ner till järn 6 bör glappet mellan din fairwaywood och järn 6 fyllas med min st hybrider, den ena med cirka 26-28 grader och den andra runt 20 grader. Vi mäter alltid ut din utrustning i Trackman. V kan ge dej uppemot 60 avriabler på varje slag - på en driving range med rangebollar ges du endast en variabel det är hur bollen flyger. Lånar du med klubban ut på banan ges du 2: dels hur bollen flyger och när du kommer fram till bollen kan du också mäta hur långt den har flugit. Trackman ger dej förutom dessa 2 variabler saker som spinntal, launch angle, landningsvinkel etc -dvs allt sånt som är avgörande för om klubban passar dej eller ej.

 • Järnset

  Ett järnset är själva hjärtat i din golfutrustning. Utifrån dina tidigare erfarenheter och kravspecifikation hjälper vi dig i det digra utbud som marknaden erbjuder att hitta rätt. Till en början måste man fundera över antal klubbor man är i behov av i sitt järnset och vilken typ av spelbarhet man söker. Är utseende och känslan viktigare än klubbens förmåga att hjälpa dej i ditt spel? Vi mäter alltid ut din utrustning i Trackman. V kan ge dej uppemot 60 avriabler på varje slag - på en driving range med rangebollar ges du endast en variabel det är hur bollen flyger. Lånar du med klubban ut på banan ges du 2: dels hur bollen flyger och när du kommer fram till bollen kan du också mäta hur långt den har flugit. Trackman ger dej förutom dessa 2 variabler saker som spinntal, launch angle, landningsvinkel etc -dvs allt sånt som är avgörande för om klubban passar dej eller ej.

 • Wedgar

  De klubbor man vill vara bäst vän med i bagen är wedgarna. Oavsett om man kan slå långa drives, borrande järnslag som klamrar sig fast i himlavalvet eller slå puttar som Jordan Spieth hade sökt patent på så uppstår det faktum att vi alltid missar green på ett eller annat sätt. Och för att öka statistiken sänkta puttar är bästa receptet att man slår upp sina inspel nära, nära flaggan. Med wedgar som har fel grind, fel bounce eller fel loft för ditt ändamål är du rökt. Vid en wedgefitting med tex Clevelands utprovningsverktyg i kombination med Trackman får du alla svar du behöver för att höja ditt spel en extranivå. Vi kommer gemensamt fram till antal wedgar du bör ha i din bag och vilken loft de skall ha. Ett enkel exempel på hur missriktat wedgebehovet kan vara är att idag har de flesta järnset en pitching wedge med 42-44 graders vinkel, järn 9 är 37-40 grader. Det innebär en loftskillnad på cirka 4 grader - då kan nästa wedge i bagen inte vra din sandwedge med 56 graders loft. Differensen i längd är då uppemot 25 meter och sätter dej på prov att manövrera halvslag med pitchen inte ens proffsen funderar över att göra.

 • Putters

  En enkel strategi när du väljer putter är att gå helt och hållet på synintryck. Är puttern ful kommer du aldrig någonsin kunna putta med den hur bra den ej tenderar vara för just ditt puttstroke. Dock bör du vidga dina vyer och åtminstone selektera bland en 3-5 modeller och gärna av så varierande grad du bara kan. Ta hjälp av en Pro som kan hjälpa dej med den slutgiltiga bedömningen där ni tillsammans kan komma fram till vilket stroke du har (dvs hur du pendlar klubban) och hur du vill stå över bollen. Ett suveränt hjälpmedel är appen till Pings egen utprovningscenter som passar alla putters (även om Ping föreslår Ping-modeller). En sån cradle och utprovningsstation finns i butiken för att maximera din möjlighet att hitta rätt putter tillslut.

 • Helset

  Ett helset/starterset är ofta mer än nog när du startar din golfkarriär. Seten är helt kompletta med 6-7 järnklubbor, 3 olika metalwoods en putter och en bag. Kvaliteten är bra och i det skede av din golfutveckling du befinner dej är det dels lagom pengar att spendera innan du vet om intresset infunnit sig, dels känner en nybörjare inte så stor skillnad på klubbor att det är värt köpa utrustning för 10-15000 kronor som i slutänden kanske visar sig vara helt fel eftersom Pron på den anläggning där du gör din utbildning ändrar din sving och övriga förutsättningar så markant att du måste investera om redan efter 1 vecka på kursen. Fundera istället över om du skall ha stålskaft (normalspelaren) eller grafitskaft (herr med lägre svinghastighet och dam) och om du är över ca 190 cm kanske du behöver setet förlängt redan från start.

 • Barnklubbor

  Kalmargolfbutik erbjuder ett brett utbud av golfklubbor för barn och ungdomar. Tänk på att köpa rätt längd till ditt barn - de är inga supermänniskor som klarar av för stora klubbor att "växa in i", tänk ungefär som när du köper skor. Ge efter på en storlek max för mycket och ditt barn kommer ha stor glädje av sina klubbor och vilja spela mycket - orsaken till att ni byter nästa gång blir då följdaktligen att barnet dels har vuxit och dels blivit så mycket bättre och fått ett större intresse för sin golf

 • Enstaka järn

  Lösa järn av både äldre och nyare mått för dej som söker köpa en enstaka klubba eller tappat bort en klubba i din utrustning. Klubborna är av bra skick eller helt nya i plast. Söker du en klubba som inte finns med i vår digra samling så skicka oss ett meddelande via vårt kontaktformulär så hjälper vi dej vidare

 • Custom-Set

  Golfset som är specialanpassade i tex. Längd, vikt, lie etc. Vi säljer även set som är sk "uncut" vilket innebär att vi har tagit in klubborna i rålängd och där du som kund i ett separat meddelande eller via telefon meddelar oss vilken längd, vilken lie och uppsättning klubbor du vill ha. Leverans av dessa set sker per omgående dvs du har setet hos dej på 1-2 dagar med DHL