Golfbollar
Kalmar Golfbutik lagerför ett brett sortiment av golfbollar, inklusive Titleist, Callaway & Bridgestone. Vi har även billiga golfbollar, perfekt för golfare med en stramare budget, samt färgade golfbollar och golfbollar utformade för kvinnliga golfare, så vad du än behöver, kolla Golfbutik.se! Golfbollar utgör en viktig del av ditt spel - de...
Kalmar Golfbutik lagerför ett brett sortiment av golfbollar, inklusive Titleist, Callaway & Bridgestone. Vi har även billiga golfbollar, perfekt för golfare med en stramare budget, samt färgade golfbollar och golfbollar utformade för kvinnliga golfare, så vad du än behöver, kolla Golfbutik.se! Golfbollar utgör en viktig del av ditt spel - det är den enda utrustning du använder i varje slag på banan!
Vilken golfboll skall man välja?
Det finns inget som säger att enbart för att en boll funkar för din vän eller väninnan kommer den även passa dej. Alla bollar har olika egenskaper beroende av svinghastighet, approach angle, höjd och skruv på dina slag. Testa dej fram och ta hjälp av din pro eller kontakta oss så hjälper vi dej. Vi har över 25 års erfarenhet av golfbollar och hur golfbollen utvecklats fram till idag. info@kalmargolfbutik.se
Lär dej mer om golfbollar
Lyssna nedan på vad han har att säga om val av golfbollar i detta klipp från Youtube. En boll som Pro V1 som är oerhört mjuk och skön för inspelslag och puttning, har en för hård kärna för många med lägre svinghastighet varför de ej orkar komprimera bollen för maximal effekt i bollträff. Vill man spela en boll av tour-mått titta tex på Bridgestone 330-RX som har egenskaperna av en Pro V1 runt green men med mjukare kärna ger den mer längd och rakare slag eftersom den komprimeras lättare i bollträff.  
Mer

Golfbollar Det finns 1 produkt.

Underkategorier

 • Bollar
  Kalmargolfbutik.se lagerför ett brett sortiment av golfbollar, inklusive Titleist, Callaway & Bridgestone. Vi har även billiga golfbollar, perfekt för golfare med en stramare budget, samt färgade golfbollar och golfbollar utformade för kvinnliga golfare, så vad du än behöver, kolla Kalmargolfbutik.se! Golfbollar utgör en viktig del av ditt spel - det är den enda utrustning du använder i varje slag på banan! 
 • Bolltillbehör

  Golfen är full av smarta tillbehör. Investera i en "Line em up" som ritar mönster på bollen för att bättre känna igen sin egen boll men även göra träningsmarkeringar för att utveckla ditt spel. Du kan ange siktmärken, färglägga halva bollen för att se om ditt stroke genererar sidspinn etc. Köp en träningsväska att förvara dina träningsbollar i. En träningsdag på övningsfältet med rangebollar är bortkastad - investera i riktiga bollar och du höjer ditt spel både ett och två steg.

 • Logobollar

  Kalmargolfbutik.se är din partner för en enklare kommunikation ut mot potentiella kunder. Golfbanan är den perfekta platsen för ert kommande event. Att bygga långsiktiga relationer med golfen som en förenande faktor leder till framgångsrika affärer.

  Kalmargolfbutik.se har ett av Sveriges i särklass bredaste sortiment. Ni kan direkt på vår sida testa er fram och göra er egen design, bekräfta och maila den till oss så återkommer vi med offert och förslag om där är något mer ni ytterligare söker till er verksamhet. Självklart kan ni enbart fylla i formuläret och göra en intresseanmälan så återkommer vi med förslag.
  Priser för tryck och brodyr tillkommer vid mindre beställningar men vid större orders är detta kostnadsfritt. Testa oss gärna, ni lär bli förvånade över den kontakt och det intresse för kunden ni upplever. 
  Vi jobbar nära alla stora aktörer i branschen med stor erfarenhet av design och kvalitet. På kort varsel kan de ta fram designen till dina logobollar, strukturera din nästa logo-portfölj eller finslipa ert budskap mot kund. Mailkontakt: logo@kalmargolfbutik.se

Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel