Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Masters MKids Pro - Fairway
search
  • Masters MKids Pro - Fairway

MKids MK Pro - Fairway

%s Review(s) 
699,00 kr
1-4 dagars leveranstid
Fattning
Storlekar
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Allt handlar om passformen och MKids® har rätt storlek för dig. MKPro Driver finns i tre färgkodade alternativ. Pro Driver är en del av det mest avancerade juniorklubbsortimentet på marknaden och har ett grepp i tourkvalitet och Grafalloy ProLaunch-skaft.

MKPro Tour Style-grepp Ett unikt grepp i Tour-kvalitet, skapat av MKids® i en rad olika storlekar som växer med längden på klubborna. Gör det möjligt för barn att utveckla ett bra golfgrepp eftersom de hjälper till att främja ett grepp med lätt tryck samtidigt som de ger otrolig stabilitet.

MKPro Fairways kombinerar grepp- och skaftteknik i Tour-kvalitet med 165cc, 21 graders klubbhuvud för att ge den ultimata distansen, bollflykt och konsistens. ProLaunch-skaft av Grafalloy® MKids® har haft ett nära samarbete med Grafalloy® - världsledande inom golfskaftteknik - för att skapa det ultimata juniorskaftet.

Med "launch monitor tuned technology" främjar skaften en hög startvinkel, vilket ger skotten optimalt avstånd, med lågt vridmoment som ger stor konsistens för alla unga golfare.

Välj bland 3 olika längder:

Grön 145 cm

Blå ca 155 cm

Grå ca 165 cm

TIPS! Tänk så här vad gäller de rekommenderade längderna: Är det en van golfare kan du alltid välja en längd på klubborna som är något längre "att växa in i" (samt att spelaren kan hålla ned på klubban i början). Är det en ny spelare bör du inte köpa för långa klubbor vilket bara försvårar - i det läget kan tom kortare klubbor vara att föredra.

1 objekt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

MKids MK Pro - Fairway

Skriv din recension

Right Bannner1