Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis 1-3 arbetsdagar inom Sverige och 4-7 arbetsdagar i övriga Norden. Om varan som du har beställt inte finns i lager så kontaktar vi dig så att du får ett leveransbesked. Custom orders tar 7-10 arbetsdagar (ange i meddelande eller separat mail specifikationer på din custom order)

Fraktkostnader inom Sverige

Inom Sverige skickar vi fraktfritt. Returfrakt är helt fri om du betalt med Paypal.

Outhämtade paket tas avgift ut för både frakt och returfrakt. Kostnad 250 kr.

Fraktkostnader Utomlands

Fraktkostnaden utanför Sverige startar på 300 SEK oavsett paketets innehåll.

Leveranssätt

DHL alt Posten Inrikes

Skickas inom Sverige och övriga Norden. Vi skickar till DHL Service point. Sms/mail-avisering görs av DHL och skickas ut så snart paketet finns att hämta. Har du inte angett ett korrekt mobilnummer vid beställningen så får du en pappersavi i brevlådan någon dag senare. Mindre försändelser skickas med posten direkt hem

Postpaket Utrikes

Om du vill ha ditt paket levererat till övriga Norden skickar vi med Postpaket utrikes. Skickas enbart när varan och utrikesfrakten är betald.

Observera att vi kan skicka dina varor från flera olika lager vilket gör att varorna kan ankomma till både ombud och direkt hem till er

Byten och Returer

Köptrygghet järnset

Inget köp av järnset är avslutat förrän du har provat och godkänt setet och är helt nöjd med det. Du har 30 dagar på dig att prova. Om du inte är helt nöjd inom den tiden hjälper vi dig med ett nytt set eller så får du pengarna tillbaka. Returfrakt står kunden för. Kontakta Golfbutik.se på 0480-49 05 05 för information om hur du går till väga. Gäller ej custom orders och/eller reamodeller.

Köptrygghet utom järnset

Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från orderdatum . Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Etiketter skall sitta kvar på klädesplagg. Returnera ej varor genom att sätta en fraktsedel direkt på originalkartongen, den blir då skadad och vi kan ej godkänna returen. Vid retur och byte står du som kund för kostnaden för returfrakten. OBS! Har du betalt med Paypal får du ersättning för returfrakten direkt av Paypal. Du ombesörjer detta själv via en länk på Paypals hemsida. Vid byte till en annan vara skickar vi beställningen fraktfritt tillbaka till dig. 

Skicka din retur till:
Kalmar Golfbutik/Golfbutik.se
Returer
Larmgatan 2
392 32 Kalmar

Betalning med Handelsbanken faktura

Genom vårt samarbete med Handelsbanken Finans kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura. En fakturaavgift om 45 kr tillkommer. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift om f.n. 45/60 kr samt dröjsmålsränta med 24 % per år.

I kassan väljer du betalningsalternativet faktura. När du anger ditt personnummer gör Handelsbanken Finans en kreditprövning och en kreditupplysning kan komma att tas. Du får besked direkt om din ansökan har godkänts.

Grundkraven för att få betala mot faktura är följande:

  • Du har fyllt 18 år
  • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Du har inga betalningsanmärkningar

 Kreditvärdering men ej fullständig UC görs på belopp upp till 5000. 

Delbetalning med Handelsbanken Finans

Läs mer här

Återbetalning vid kortköp

Återbetalning sker när vi tagit emot den returnerade varan. Vi sätter då tillbaka det aktuella beloppet på ditt Visa/MasterCard. Det kan ta mellan två och fem bankdagar innan pengarna syns på kontot.

Återbetalning vid faktura

Om du har valt faktura och önskar returnera eller byta en vara så har du som kund ändå ansvar för att betala fakturan inom förfallodatum.  Om det rör sig om en retur så ber vi dig bifoga ditt clearingnummer och bankkontonummer i returen så sätter vi tillbaka pengarna där.

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. Du får sedan ett sms när paketet finns att hämtas på utdelningsstället. Tillsammans med din leverans får du även ett kvitto/garantibevis.

Transport

Paket skickas med DHL till Service point utlämningsställe. Sms/mail-avisering sköts automatiskt vid leverans. Leverans tar sällan mer än 1 max 2 dygn. Mindre försändelser skickas med posten. Mottagaren är ansvarig för att reklamera försändelsen direkt till ombud. Saknad leverans reklameras till lokalt ombud/brevbärare.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 14-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten eller DHL, förbehåller sig Kalmar Golfbutik rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Gör detta direkt till ombud - vänta ej med detta då en sådan reklamation ej är giltig. Kvittot du erhöll vid orderbetalning är ditt garantibevis. Alla våra produkter har 1 års garanti. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

Personuppgifter

Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i Golfbutik.se's kundregister. Uppgifterna skyddas enligt personuppgiftslagen (PUL) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Golfbutik.se för att underlätta vår kundkontakt.

Övrigt

Vi följer konsumentverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Eventuella kampanjer tex "Köp 3 betala 2" gäller enbart lagervaror. Angivna reapriser gäller. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.