Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

BÄSTA GOLFVÄN,

I tider som dessa inser man snabbt att inget är viktigare än vår hälsa. Coronapandemin påverkar oss alla och vi på Golfbutik.se arbetar intensivt för att du som kund även fortsättningsvis ska kunna handla tryggt hos oss och för att våra kollegor ska ha bästa möjliga arbetsmiljö. Vår ambition är att Golfbutik.se's verksamhet ska fortsätta leverera sin förstklassiga service och kompletta sortiement, både just nu och på lång sikt.

Med denna ambition som drivkraft arbetar vi för att bidra till att minska smittspridningen och samtidigt driva vår verksamhet på bästa vis.

Vi följer noga de rekommendationer myndigheterna lämnar. Både kring enkla saker som att tvätta händerna oftare och hur vi just nu behöver anpassa vår verksamhet. Vår grundregel är att alla medarbetare som är friska jobbar, så länge inte annat rekommenderas från myndigheterna. De som känner sig minsta sjuka stannar hemma.

Vi utför vårt uppdrag på ett så tryggt sätt som möjligt. Exempel är att vi utökat våra hygienrutiner, utvidgat servicen på vår Shop Online och minskat vår kontanthantering genom att utöka möjligheten till swishbetalningar både i butik som online.

På Golfbutik.se kan du även fortsättningsvis handla tryggt och stilsäkert. Har du frågor kontakta butiken i Kalmar via telefon 020-490505 eller info@golfbutik.se.

Det finns inget facit på vad som kommer hända härnäst, men vi på Golfbutik.se är fast beslutna att anpassa oss till varje situation och göra allt vi kan för att ta oss igenom coronapandemin på bästa vis. Tillsammans med dig och med varandra är vi starka.

 

Varma hälsningar

Ludvig Fornell 

PGA Club Professional Sweden

Ägare Kalmar Golfbutik & Golfbutik.se

Right Bannner1