Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Demodagar på LinksGolf Öland 2022

1 maj 10:00-15:00 TaylorMade Golf & Cleveland/Srixon Golf

5 juni 10:00 - 15:00 Cobra Golf & Callaway Golf

Anmälan - Klicka här!

Vid eventuella frågor maila oss på info@golfbutik.se eller ring oss på 070- 453 59 78

Varför boka tid en demodag?

På våra demodagar är de hetaste varumärken på plats i butiken eller på Driving Range på en anläggning som vi samarbetar tillsammans med. Du träffar experter, maximerar utbudet av demoklubbor och utrustning för Custom Fitting inklusive Launch Monitors för att ge dig den bästa hjälp du kan få inför köp av enstaka klubbor eller en hel utrustning speciellt anpassad för dina behov.

Du är välkommen att på egen hand göra ett spontanbesök och besöka de olika varumärkenas stationer och prova de klubbor som du finner intressanta. Du som har tagit ett beslut om att handla hos oss på en av våra Demodagar har möjlighet att boka en tid för en utprovning/Custom Fitting i förväg. Utprovning/Custom Fitting är på våra Demodagar kostnadsfri men butiken behåller din specifikation för din räkning.

På demodagen är förutom märkenas experter även din PGA Club professional närvarande. Det är ovärderligt att stå med en utrustnings- och en svingexpert som med tränat öga kan få fram utrustning som passar ditt spel och dina förväntningar. Frågorna blir många och svaren desto fler men i slutänden kommer du ha en helt ny inställning och ett sånt sug för att vidareutveckla din golf. Demodagar är så mycket mer än att bara byta utrustning - vi lovar att du får en helt ny inställning till din golf!

Right Bannner1