Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

DEMODAGAR 2024:

TAYLORMADE torsdag 18 april kl. 13:00-18:00  KLICKA & BOKA HÄR

CALLAWAY tisdag 30 april kl. 13:00-18:00 

PING VIP måndag 6 maj fr. kl 08:00 - kontakta Ludde för mer info

TITLEIST måndag 13 maj kl. 13:00-18:00 KLICKA & BOKA HÄR

COBRA onsdag 22 maj kl. 13:00-18:00 KLICKA & BOKA HÄR

---------------------------------------------------------------------------------

>> SOMMARGOLF EVENT 2024 <<

2023års UPPLAGA BLEV EN SUCCÉ OCH NU SER VI FRAM EMOT SOMMAREN 2024

EVENTET PÅ LINKSGOLF ÖLAND SKER 14e JULI kl. 13:00-18:00

> Vi välkomnar då de största leverantörerna till Ölands bästa bana <

TAYLORMADE * CALLAWAY * COBRA * SRIXON/CLEVELAND * PING

(KLICKA PÅ RESPEKTIVE MÄRKE FÖR BOKNING)

EVENT * DEMODAG * JIPPON * CLINIC * QUICKFIX

> PGA Club Professional Ludvig Fornell finns tillgänglig för fri Quickfix på Driving range under eftermiddagen & kvällen. Gäller endast tävlingsdeltagare

Thomas LinksGolf Öland & Ludde Kalmar Golfbutik gör detta event tillsammans. Vi hoppas att medlemmar och sommarboende tar chansen att komma och prova-på och få en tanke om sina klubbor. Vi bjuder även in gäster där Kalmar Golfbutik bjuder på greenfee efter avslutad demo Välkomna!

Varför boka tid en demodag?

På våra demodagar är de hetaste varumärken på plats i butiken eller på Driving Range på en anläggning som vi samarbetar tillsammans med. Du träffar experter, maximerar utbudet av demoklubbor och utrustning för Custom Fitting inklusive Launch Monitors för att ge dig den bästa hjälp du kan få inför köp av enstaka klubbor eller en hel utrustning speciellt anpassad för dina behov.

Du är välkommen att på egen hand göra ett spontanbesök och besöka de olika varumärkenas stationer och prova de klubbor som du finner intressanta. Du som har tagit ett beslut om att handla hos oss på en av våra Demodagar har möjlighet att boka en tid för en utprovning/Custom Fitting i förväg. Utprovning/Custom Fitting är på våra Demodagar kostnadsfri men butiken behåller din specifikation för din räkning.

På demodagen är förutom märkenas experter även din PGA Club professional närvarande. Det är ovärderligt att stå med en utrustnings- och en svingexpert som med tränat öga kan få fram utrustning som passar ditt spel och dina förväntningar. Frågorna blir många och svaren desto fler men i slutänden kommer du ha en helt ny inställning och ett sånt sug för att vidareutveckla din golf. Demodagar är så mycket mer än att bara byta utrustning - vi lovar att du får en helt ny inställning till din golf!

Right Bannner1