Ping G410-serien

Ny produkt

Lägg till i önskelistan

Mer information

Golfbutik.se har Pings kompletta sortiment i lager eller för omgående leveranser inom 3-5 dagar. Alla modeller finns för utprovning både för höger som vänsterspelare samt dam. Boka in en custom fit eller maila oss din fråga eller order på info@golfbutik.se

Ping G410-serien
På G410 modellerna har vi gjort stora framsteg när det gäller custom fitting samtidigt som både förlåtande egenskaper och bollhastighet ökat. Justerbar viktteknologi erbjuder ett enkelt sätt att anpassa din driver för en önskad bollflykt så att du kan svinga klubban utan rädsla och träffa fler fairways. Trajectory Tuning 2.0 ökar dina loft- och liealternativ genom att använda en ny patenterad lättviktiktshosel med åtta olika inställningar.

Justerbar vikt
G410 LST har en teknologi med justerbar vikt som introducerades i G410 Plus-modellen och gör att du kan flytta tyngdpunkten och kontrollera bollbanan för att ge en klubba av tourkaliber. Vikten är placerad i ytterkanten för att öka MOI och ge en högre bollhastighet och förlåtande egenskaper.

Ställbar tyngdpunkt
Det finns tre positioner för den ställbara volframvikten (Draw, Neutral och Fade) för att kunna ändra tyngdpunkten och påverka slagen med draw eller fade. Vikten i klubban är placerad långt ut i kanterna för att öka MOI och ge en högre bollhastighet och förlåtande egenskaper. Allt för att ge längre och rakare slag från tee.

Aerodynamisk form
G410 är utformad med en något mindre profil som är kortare fram till bak och häl till tå. Aggressivt formad och mer effektiv Turbulator-teknologi på Ti 8-1-1-kronan förstärker huvudets aerodynamik och ökar klubbhuvudets hastighet för att ge mer längd.

Explosiv, smidd träffyta
För att öka bollhastigheter, vilket ger mer längd, genomgår det smidda bladet på en patenterad värmebehandling som ger en tunnare och ”hetare” träffyta för maximal flex. Nyckeln till det kraftfulla ljudet och känslan är den smidda träffytan och klubbhuvudets inre geometri.

Inbyggd Dragonfly-teknologi
En ny ”pressad krona” i 455cc-huvudet är mer vridstyv och kombineras med den patenterade Dragonfly-teknologin för att få en ultratunn kronkonstruktion som sparar vikt, optimerar tyngdpunkten och ökar de förlåtande egenskaperna.

Standardskaft: Alta CB Red 55
Nästa generation av PING:s egenutvecklade counter-balanced skaft ger lägre vikt och högre utslag med bättre stabilitet och konsekvent känsla. En åtta grams motvikt i greppet flyttar upp tyngdpunkten och möjliggör högre energiöverföring och momentum för att ge högre bollhastighet och bättre förlåtande egenskaper.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Ping G410-serien

Ping G410-serien

Path: > > > > Ping G410-serien

1 andra produkter i samma kategori: