Cobra King SZ xtreme driver 10,5" svart/gul - regular flex

Ny produkt

3 objekt

4 499,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Efterföljaren till succédrivern F9 är här - nu med ännu bättre spelbarhet och bollflykt!

Cobra Speedzone Extreme-drivern är för herrar som vill ha den aerodynamiska tekniken och träffytan från vanliga Speedzone, men med mer förlåtande egenskaper.

Cobras forsknings- och utvecklingsteam har arbetat med senare års drivers, fairwaywoods, hybrider och järn och använder all den kunskapen och erfarenheten de har byggt upp under åren. Nu presenteras Speedzone! Alla klubbor byggs efter SZ-konceptet och drar nytta av användningen av alla de senaste tekniska framstegen för att ge dig den bästa möjligheten att spela din bästa golf.

Cobra har gjort hastighet och avstånd till deras mantra vid utvecklingen av SZ. De har gjort förbättringar på en rad områden för att uppnå sina mål. Klubbhuvudet är CNC fräst i syfte att utvidga området i slagytan för att ge maximal bollhastighet och samtidigt se till att klubbanär mycket förlåtande när bollen inte träffas exakt i mitten. Man arbetar efter traditionellt formade huvuden med justerbarhet som är perfekt för de golfare som vill kunna forma slaget med olika utgångsvinkel och spinn.

Driverhuvudet har en ny Titanium T-bar för extra lätt styrka. Återstoden av Titanium huvudet har ersatts av lättare Kolfiber vilket tillåter konstruktörerna att omfördela denna vikt lägre och längre bak runt kanterna på huvudet. Detta skapar en lägre tyngdpunkt, mer fart och lägre spinn för att hjälpa bollen upp i luften. Utformningen av huvudet uppmuntrar luftflödesminskning, vilket i sin tur ökar hastighet på klubbhuvudet.

Drivern kommer i flera loft. Klubben är utrustad med Cobras Myfly8 teknik. Detta gör det möjligt att öka / minska loft för att få loftinställningen att passa din sving. Loft kan justeras i 0,5 graders steg till +/- 1,5 grader och det finns också en justerbar vikt som kan förflyttas i klubbhuvudet. Driverhuvudet kan väljas glänsande svart/gul eller matt svart/vitt huvud . Den är försedd med en Lamkin Cross Connect grepp och ett antal olika skaftalternativ. Cobra Connect-systemet drivs av Arccos med sensorer i greppet och är även utrustad så att du kan spåra ditt slag genom en app i slutet av rundan.

Loft: 10,5 grader
Skaft: Tensei AV blue 65 med regular flex
Grepp: Lamkin crossline inkl connect

SkaftFlexViktKickpointVridstyvhetBollbana
TENSEI CK AV BLUE 65Regular65 gMid4.4Mid
TENSEI CK AV BLUE 65Stiff67 gMid3.9Mid
HZRDUS SMOKE YELLOW 60Stiff64 gMid3.5Low
HZRDUS SMOKE YELLOW 60X-Stiff68 gMid3.5Low

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Cobra King SZ xtreme driver 10,5" svart/gul - regular flex

Cobra King SZ xtreme driver 10,5" svart/gul - regular flex

Path: > > > > Cobra King SZ xtreme driver 10,5" svart/gul - regular flex

30 andra produkter i samma kategori: