Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -1 200,00 kr
search

Cobra King SZ xtreme driver 12,5" svart/gul - junior inkl 3 skaft HÖGER

%s Review(s) 
3 299,00 kr Spara 1 200,00 kr
4 499,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

account_circleTipsa en vän
Cobra King SZ xtreme driver 12,5" svart/gul - junior inkl 3 skaft HÖGER

Cobra King SZ xtreme driver 12,5" svart/gul - junior inkl 3 skaft HÖGER

 

 

Leverans

 

Byten & Returer

Cobra unika koncept med juniordriver att växa i. Här får du 3 skaft och ett ställbart klubbhuvud - allt för att maximera möjligheten att junioren har en klubba att växa med - inte i!


Cobra Speedzone Extreme-drivern är för herrar som vill ha den aerodynamiska tekniken och träffytan från vanliga Speedzone, men med mer förlåtande egenskaper.

Cobras forsknings- och utvecklingsteam har arbetat med senare års drivers, fairwaywoods, hybrider och järn och använder all den kunskapen och erfarenheten de har byggt upp under åren. Nu presenteras Speedzone! Alla klubbor byggs efter SZ-konceptet och drar nytta av användningen av alla de senaste tekniska framstegen för att ge dig den bästa möjligheten att spela din bästa golf.

Cobra har gjort hastighet och avstånd till deras mantra vid utvecklingen av SZ. De har gjort förbättringar på en rad områden för att uppnå sina mål. Klubbhuvudet är CNC fräst i syfte att utvidga området i slagytan för att ge maximal bollhastighet och samtidigt se till att klubbanär mycket förlåtande när bollen inte träffas exakt i mitten. Man arbetar efter traditionellt formade huvuden med justerbarhet som är perfekt för de golfare som vill kunna forma slaget med olika utgångsvinkel och spinn.

Driverhuvudet har en ny Titanium T-bar för extra lätt styrka. Återstoden av Titanium huvudet har ersatts av lättare Kolfiber vilket tillåter konstruktörerna att omfördela denna vikt lägre och längre bak runt kanterna på huvudet. Detta skapar en lägre tyngdpunkt, mer fart och lägre spinn för att hjälpa bollen upp i luften. Utformningen av huvudet uppmuntrar luftflödesminskning, vilket i sin tur ökar hastighet på klubbhuvudet.

Drivern kommer i flera loft. Klubben är utrustad med Cobras Myfly8 teknik. Detta gör det möjligt att öka / minska loft för att få loftinställningen att passa din sving. Loft kan justeras i 0,5 graders steg till +/- 1,5 grader och det finns också en justerbar vikt som kan förflyttas i klubbhuvudet. Driverhuvudet kan väljas glänsande svart/gul eller matt svart/vitt huvud . Den är försedd med en Lamkin Cross Connect grepp och ett antal olika skaftalternativ. Cobra Connect-systemet drivs av Arccos med sensorer i greppet och är även utrustad så att du kan spåra ditt slag genom en app i slutet av rundan.

Loft: 12,5 grader
Skaft: 41 & 43 av Cobras juniorskaft & 1 skaft med dam flex (totalt 3 skaft att växa i)
Grepp: Lamkin crossline inkl connect1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Cobra King SZ xtreme driver 12,5" svart/gul - junior inkl 3 skaft HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1