Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Ping G425 SFT driver
search

Ping G425 SFT driver

%s Review(s) 
5 299,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Drivers; loft
Antal

account_circleTipsa en vän
Ping G425 SFT driver

Ping G425 SFT driver

 

 

Leverans

 

Byten & Returer

Den draw-vänliga SFT-modellen (Straight-Flight Technology) är framtagen för att hjälpa spelare att motverka en grov fade eller slice. En fast tungstenvikt på 25 gram flyttar CG närmre hälen för att motverka vänster-till-höger-bollflykt (för högerfattade golfare). Den patenterade träffytan av TS9+ ger ökad flex för mer längd i slaget. Tillgänglig i 10.5° loft.

 • Inbyggd Dragonfly®-teknologi

  Med vår Dragonfly®-teknologi kan vi spara vikt i den ultratunna kronan av Ti 8-1-1 och placera denna vikt på andra plaser i klubbhuvuet för att öka MOI och optimera CG för en ännu mer förlåtande driver.
 • Högst MOI

  MOI-värdet i G425 MAX snuddar vid 10,000 mycket tack vare den flyttbara tungstenvikten på 26 gram som flyttar CG lägre och längre bak. Vikten går att sätta i Neutral, Draw eller Fade-position för önskad bollflykt.
 • Precisionssmidd träffyta

  En patenterad, stark och precisionsbearbetad T9S+ träffyta med maximalt flex för att ge högre bollhastighet och mer längd.
 • Aerodynamisk design

  Våra karaktäristiska turbulatorer minskar luftmotståndet och ökar din sving- och bollhastighet.
 • Lätt att justera

  Trajectory Tuning 2.0 består av en lätt och aerodynamisk hosel-adapter som ger dig åtta olika inställningar för att uppnå önskad bollbana som i sin tur ger ökad längd och precision.
 • Intern ribbing-teknologi

  Ingenjörerna hos PING har utvecklat en intern ribbad kontstruktion i Ti 8-1-1-huvudet, vilket förstärker klubbhuvudet samt förbättrar akustiken för ett solidt, tilltalande ljud och bättre känsla.
 • Bollflyktsdiagram

  Den lätta och aerodynamiska hosel-adapterns åtta olika inställningar låter dig justera loft (±1.5°) och lie (3° mer flat än standard) för att uppnå önskad bollflykt och optimala resultat.
 • Standardskaft

  PING ALTA CB Slate är ett counter-balanserat skaft med en åtta grams motvikt uppe i greppet vilket möjliggör högre energiöverföring och momentum för att ge högre bollhastighet och bättre förlåtande egenskaper.
 • Smart Grips

  Arccos Caddie Smart Grips (Golf Pride Lite 360 Tour Velvet) kommer som standard i fyra olika storlekar. Den inbyggda sensorn snappar upp och analyserar alla dina slag med hjälp av appen Arccos Caddie. 
  LOFTJUSTERBARHETLÄNGDGENOMSNITT LIEVINKELHUVUDVIKTHUVUDSTORLEKSVINGVIKT
  10.5°degrees ±1.5°degrees 45 3/4"3/4 58.50°degrees 202,0gPing.Clubs.Specs.Weight.Units 460ccPing.Clubs.Specs.HeadSize.Units D1

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Ping G425 SFT driver

Skriv din recension

Right Bannner1