Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -2 000,00 kr
Callaway Mavrik driver
search

Callaway Mavrik driver 10" stiff flex HÖGER

%s Review(s) 
3 499,00 kr Spara 2 000,00 kr
5 499,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

account_circleTipsa en vän
Callaway Mavrik driver 10" stiff flex HÖGER

Callaway Mavrik driver 10" stiff flex HÖGER

 

 

Leverans

 

Byten & Returer

NYHET! A.I.-DESIGNAD FLASH FACE SS20
Mavrik gynnas av vårt nya A.I. designad Flash Face SS20, för att främja snabbare bollhastigheter över ett mer expansivt område i varje modell och loft.

FS2S TITANIUM med maximal styrka
Ny face-design kräver FS2S-titan, ett extremt starkt material som är 6 gram lättare än traditionell titan för att främja jämn optimal hastighet, förlåtelse och rotationsstyrka.

JAILBREAK + T2C TRIAXIAL CARBON CROWN
Två interna Jailbreak-stänger ansluter sulan och kronan för att främja snabb bollhastighet, och den betydligt lättare kolkronan gör att vi kan omfördela vikten för högre MOI.

HÖG MOI
Mavrik MAX ger det största avtrycket av de tre modellerna och har den högsta MOI. Eftersom den är lättast att launcha, har den förmågan att lägga till extra speed i release-ögonblicket. Med två utbytbara vikter (14g & 2g) placerade i sulan nära hälen och mitt bak kan justering göras för att optimera klubbans egenskaper.


Skaft: UST Mamiya Helium Black 40: Helium är en lätt design som använder material på innovativa sätt för bästa känsla och stabilitet som aldrig uppnåtts tidigare i så lätta profiler bland standardskaften. Detta är för golfaren som försöker maximera avståndet och ändå behålla otrolig kontroll.

Kolfiber med låg harts hjälper till att minska extra vikt genom att använda 25% mindre harts. Sänker vikten men lägger även till styvhet för stabilitet.

Counterbalanced Design fungerar bra med dagens tyngre driverhuvuden. Den förbättrade styvhetsprofilen uppnås utan att offra känslan för golfaren.

Skaft: Riptide 6.0 stiff flex

Ur butikens visningssortiment, avpaslatd och slagen med. Inga skador. Headcover & justernyckel ingår

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Callaway Mavrik driver 10" stiff flex HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1