Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -2 000,00 kr
Callaway Rogue ST Max LS TENSEI-skaft
search

Callaway Rogue ST Max LS driver VÄNSTER

%s Review(s) 
3 499,00 kr Spara 2 000,00 kr
5 499,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Drivers; loft
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Rogue ST Max LS är ett högt MOI-huvud byggt för lägre spinn tillsammans med en starkare mer penetrerande bollbana. Spelare kan förvänta sig att se en mer neutral bollflykt, mer användbarhet och lägre spinnegenskaper jämfört med Rogue ST MAX. Det är ett bra alternativ för många medel-till-låg-handikappspelare.

ÖKAD HASTIGHET, STABILITET OCH HÖG MOI FRÅN HELT NY HASTIGHETSPATRON Den banbrytande nya Tungsten Speed ​​Cartridge-strukturen placerar upp till 20 gram lågt och djupt i driverhuvudet. Detta ökar hastigheten vid off-center träffar och ger mer förlåtelse genom hög MOI.

STABILITET OCH HASTIGHET FRÅN JAILBREAK SPEED RAM Vår patenterade A.I. designad Jailbreak Speed ​​Frame ger stabilitet i horisontell och vridningsriktning. Vi har hastighetsjusterat konstruktionen, formen och positioneringen för att ge ännu mer fart över hela slagytan.

NYA A.I. DESIGNAT FACE FÖR LÄGRE SPINN OCH ÖKAD FÖRLÅTELSE Som branschledare inom artificiell intelligens har vi lagt till launch och spinn till bollhastighet i vår optimeringsformel. Denna nya formel sänker spinnen i slagytan, vilket gör att vi kan lägga till förlåtelse till drivern.

STABILITET OCH FÖRLÅTELSE FRÅN ENHETLIG KONSTRUKTION Unibodykonstruktionen i titan ger stabilitet och sänker tyngdpunkten, medan vår egenutvecklade Triaxial Carbon-krona och sula tillåter oss att spara vikt. Denna vikt omfördelas exakt för att öka förlåtelsen med extra dragkraft.

MAXIMAL KORRIGERING AV SLAGEN MED ROGUE MAX LS Alla dessa funktioner främjar maximal korrigering och formning av slagen, särskilt för spelare som tenderar att skära bollen dvs generera slice.

Skaft Tensei AV white 65 (stiff) & Project X (regular/senior flex)

Grepp Golf pride tour velvet 360 svart

Observera att avplastade exemplar och även slagna med i simulator inomhus förekommer. Vi anger dem såsom de är, i nyskick!

1 objekt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Callaway Rogue ST Max LS driver VÄNSTER

Skriv din recension

Right Bannner1