Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -2 000,00 kr
Callaway Mavrik SZ driver
search
account_circleTipsa en vän
Callaway Mavrik Sub zero driver 9" xstiff flex VÄNSTER *demo-ex*

Callaway Mavrik Sub zero driver 9" xstiff flex VÄNSTER *demo-ex*

 

Callaway Mavrik Sub zero driver 9" xstiff flex VÄNSTER *demo-ex*

%s Review(s) 
3 499,00 kr Spara 2 000,00 kr
5 499,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

NYHET! A.I.-DESIGNAD FLASH FACE SS20
Mavrik gynnas av vårt nya A.I. designad Flash Face SS20, för att främja snabbare bollhastigheter över ett mer expansivt område i varje modell och loft.

FS2S TITANIUM med maximal styrka
Ny face-design kräver FS2S-titan, ett extremt starkt material som är 6 gram lättare än traditionell titan för att främja jämn optimal hastighet, förlåtelse och rotationsstyrka.

JAILBREAK + T2C TRIAXIAL CARBON CROWN
Två interna Jailbreak-stänger ansluter sulan och kronan för att främja snabb bollhastighet, och den betydligt lättare kolkronan gör att vi kan omfördela vikten för högre MOI.

HÖG MOI GER MAXIMAL FART
Klubbhuvudet har fått en mer aerodynamisk Cyclone-form för mindre luftmotstånd och leverera högre klubbhastighet än tidigare. Med Callaways OptiFit-hosel kan loft och lie ställas in utan att skaftet vrids. Med två utbytbara vikter (14g & 2g) placerade i sulan nära hälen och mitt bak kan justering göras för att optimera klubbans egenskaper.

Sub Zero-modellen är byggd för att generera lägst spinntal och har ett aningen mindre klubbhuvud, 450 kubikcentimeter jämfört med 460 hos Mavrik och Mavrik Max. Delar i övrigt samma teknologier, fast utan den aerodynamiska formen i Mavrikmodellen. Sub Zero har precis som Maxdrivern två flyttbara vikter (2 & 14 gram) men här sitter det främre skruvhålet rakt bakom träffytan och är till för att justera utgångsvinkel och spinntal, inte att motverka sliceskruv.

Skaft: Project X Evenflow Riptide: PRX är en lättare design som använder material på innovativa sätt för bästa känsla och stabilitet som aldrig uppnåtts tidigare i så lätta profiler bland standardskaften. Detta är för golfaren som försöker maximera avståndet och ändå behålla otrolig kontroll.

Skaft: Tensei blue 75gram (xstiff flex)

Observera att detta är en driver för vänsterspelare. Butikens demo-ex, avplastade men i riktigt bra skick. Inga skador.

Justernyckel & headcover ingår

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Callaway Mavrik Sub zero driver 9" xstiff flex VÄNSTER *demo-ex*

Skriv din recension

Right Bannner1