Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Callaway Big Bertha Reva järnset grafit DAM
search

Callaway Big Bertha Reva grafit DAM - Enstaka järn

%s Review(s) 
2 399,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Modell
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Du kan komplettera lösa järn till ditt set. De leveranserna går som custom orders så räkna med 7-10 dgr. Du kan givetvis i menyn välja annan längd, grepp etc

Big Bertha är ett av de mest ikoniska namnen inom golf, vilket ger spelförändrande prestanda och gör spelet roligare för spelare av alla förmågor. Vår nya Big Bertha-serie är speciellt designad med en ultralåg, framåtriktad CG för spelare som vill minska sin slice för rakt avstånd och en enkel launch.

Från den generösa profilen till det höghållfasta XL-facket är dessa klubbor byggda för mer självförtroende och för att spelare ska hitta mer känsla och öka sina greenträffar.

FUNKTIONER

- Rak distans och sliceminskning från ett ultralågt, framåtriktat tyngdpunkt. För spelare som kämpar mot en slice, tar Big Bertha med sig ny teknik från tee, fairway och in mot green. En låg och framåt CG hjälper till att minska spinn som kan orsaka en slice. Big Bertha använder också vikten i hälen för att främja ett rakare resultat.

- Stor, förlåtande Sweet Spot från A.I. Big Berthas XL Face har en stor sweet spot och använder avancerad A.I. teknik för att optimera hastigheten och spinn över slagytan.

- Snabb bollhastighet från nya lätta Jailbreak A.I. Ett helt nytt lätt Jailbreak-system har förbättrats för att ge stabilitet och otroligt snabba bollhastigheter över hela slagytan

- Otrolig förlåtelse från en förtroendeingivande Bertha-form Med en generöst sträckt profil och stor, förlåtande huvudform inger Big Bertha förtroende och främjar otrolig förlåtelse.

- Lätt avstånd från ett lätt chassi Med en treaxlig kolkrona och lätta komponenter är Big Bertha designad från grunden för att vara lätt att svinga.

Skaft Callaway RCH 45I grafit med dam flex

Grepp Lamkin ST+2 soft chevron silver/black

1 objekt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Callaway Big Bertha Reva grafit DAM - Enstaka järn

Skriv din recension

Right Bannner1