Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Ping G430 SFT fairwaywoods
search

Ping G430 SFT HL fairwaywoods

%s Review(s) 
4 299,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Fattning
Skaftstyvhet
Modell
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Det större, draw-främjande huvudet hos SFT korrigerar och rätar ut din slice, genererar mer fart och levererar högre bollflykt för längre carry tack vare den nya, viktsparande Carbonfly Wrap-kronan i komposit som sänker tyngdpunkten och höjer MOI-värdet. Tillgänglig som 3W, 5W och 7W.

G430 High Launch (HL)

En lättare vikt vid sulans bakkant (5.5 gram) kombinerat med PING ALTA Quick-skaftet och lättviktsgreppet Lamkin UTx skapar tillsammans vårt nya HL-alternativ. HL står för High Launch och konceptet är framtaget så att golfare med långsammare svinghastighet kan generera ökad bollhastighet och högre bollflykt.

Carbonfly Wrap

Carbonfly Wrap-teknologin består av en lättviktskomposit i kolfiber som täcker kronan och huvudets utkanter för att spara vikt och sänka tyngdpunkten för att öka bollhastigheten. Kolfibermaterialet bidrar även till det tilltalande ljudet.

Facewrap Technology

Den tunna och starka träffytan i maråldrat stål fortsätter nu en bit upp på kronan och även ner under sulan för att öka flexibiliteten i träffytan. Resultatet blir mer längd och högre launch i dina slag.

Straight Flight Technology

Nytt för SFT-modellen är en flyttbar 22-grams tungstenvikt som flyttar tyngdpunkten för att ge upp till 12 meter rakare slag i Draw-läget och ytterligare 6 meter i Draw+ (totalt 18 meter).

Optimerad, smidd träffyta i T9S+

En grundare träffyta med variabel tjocklek som är tunnare för att generera snabbare bollhastighet. Detta leder till våra största ökningar i längd hittills.

Förbättrat ljud

Forskning på ljudfrekvenser och övertoner resulterade i att våra ingenjörer skapade en ny inre ribbkonstruktion och med ett styvare klubbhuvud har vi lyckats finjustera frekvenserna för att uppnå tilltalande ljud och känsla vid bollträff.

Spinsistency

Nytt för våra G430-drivers är att de är utrustade med Spinsistency. En teknologi med variabel rull-radie av träffytan för att ge mer konsekventa resultat över hela träffytan.

Mest förlåtande

För att optimera bollflykten och längden i slagen, samtidigt som det höga MOI-värdet bibehålls, är G430 MAX utrustad med en flyttbar vikt på 25 gram som kan sättas i tre olika lägen för att påverka bollflykten med ±7 meter i lägena Draw, Neutral och Fade.

Justera loft och lie

Trajectory Tuning 2.0 är en aerodynamisk lättvikts-hosel med åtta olika lägen för bästa möjliga precision och längd. Den lätta hoseln med åtta olika lägen ger dig möjligheten att justera loft (±1.5°) och lie (upp till 3° mer flat än standard) för att finjustera din bollflykt ytterligare. 

PING-tillverkade skaft

PING ALTA CB Black ger mid/high launch, PING Tour 2.0 Chrome mid launch och PING Tour 2.0 Black ger low launch. PING ALTA Quick är framtaget för att ge en hög bollflykt för golfare med lägre svinghastighet. Valbara skaft Project X Hzrdus Smoke Red RDX ger en högre bollflykt medans Mitsubishi Kai'Li White genererar en lägre.

Skaft Alta Quick grafit

Grepp Lamkin UTx Lite

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Ping G430 SFT HL fairwaywoods

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Skriv din recension

Right Bannner1