Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -1 500,00 kr
Callaway Rogue ST Max D CYPHER-skaft
search

Callaway Rogue ST Max D HZRDUS Smoke RDX stiff-skaft HÖGER

%s Review(s) 
2 499,00 kr Spara 1 500,00 kr
3 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Modell
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Rogue ST Max D är byggd för golfare som vill ha maximala nivåer av förlåtelse från sin metalwood. Den är byggd för mycket hög MOI, med minskad faceprogression och en mer upprätt lie. Intern och extern kraftviktning har också lagts till, tillsammans med en generöst sträckt profil vid adressering för maximal korrigering och formning av dina slag.

ÖKAD HASTIGHET, STABILITET OCH HÖG MOI FRÅN HELT NY HASTIGHETSPATRON Den banbrytande nya Tungsten Speed ​​Cartridge-strukturen placerar upp till 20 gram lågt och djupt i driverhuvudet. Detta ökar hastigheten vid off-center träffar och ger mer förlåtelse genom hög MOI.

STABILITET OCH HASTIGHET FRÅN JAILBREAK SPEED RAM Vår patenterade A.I. designad Jailbreak Speed ​​Frame ger stabilitet i horisontell och vridningsriktning. Vi har hastighetsjusterat konstruktionen, formen och positioneringen för att ge ännu mer fart över hela slagytan.

NYA A.I. DESIGNAT FACE FÖR LÄGRE SPINN OCH ÖKAD FÖRLÅTELSE Som branschledare inom artificiell intelligens har vi lagt till launch och spinn till bollhastighet i vår optimeringsformel. Denna nya formel sänker spinnen i slagytan, vilket gör att vi kan lägga till förlåtelse till din metalwood.

STABILITET OCH FÖRLÅTELSE FRÅN ENHETLIG KONSTRUKTION Unibodykonstruktionen i titan ger stabilitet och sänker tyngdpunkten, medan vår egenutvecklade Triaxial Carbon-krona och sula tillåter oss att spara vikt. Denna vikt omfördelas exakt för att öka förlåtelsen med extra dragkraft.

MAXIMAL KORRIGERING AV SLAGEN MED ROGUE DRAW Rogue ST MAX D är byggd för en hög nivå av dragkraft, med hög MOI, en mer upprätt lie, minskad faceprogression och en sträckt profil vid adressering. Alla dessa funktioner främjar maximal korrigering och formning av slagen, särskilt för spelare som tenderar att skära bollen dvs generera slice.

Skaft HZRDUS Smoke RDX 6.0 stiff flex

Grepp Lamkin Crossline 360 svart/rött

1 Produkt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Callaway Rogue ST Max D HZRDUS Smoke RDX stiff-skaft HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1