Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

TaylorMade Qi10 Max fairwaywood- Speeder NX TCS 40 DAM
search

TaylorMade Qi10 Max fairwaywood- Speeder NX TCS 40 DAM

%s Review(s) 
4 499,00 kr
1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Modell
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Ju högre tröghet desto mer förlåtande metalwood.

Genom att introducera den helt nya Qi10 Max fairwaywood, upplev TaylorMade-hastigheten med förlåtelsen av 10K tröghet.

Förstå MOI

MOI (Moment of Inertia) är måttet på ett objekts motstånd mot förändring i dess rotation. Eftersom vi är golfare och inte fysiker, handlar det om stabilitet och förlåtelse vid påverkan. När vi säger att Qi10 Max har 10 000 MOI, slänger vi inte bara runt siffror – vi definierar en ny gräns för förlåtelse.

Byggd för förlåtelse och stabilitet

Qi10 Max har en grundare huvudform som sträcker sig från fram till baksida och ökar trögheten avsevärt genom att tillåta massan att placeras längre bort från mitten av klubbhuvudet.

Jakten på tröghet - MOMENT OF INERTIA

Vårt mål med Qi10-familjen är att göra varje fairwaywood så förlåtande som möjligt genom att använda avancerade multimaterialkonstruktioner för att öka trögheten. Qi10 är konstruerad för en balanserad blandning av distans och förlåtelse.

Komplett prestanda

Insvept i ett rent och självsäkert paket, har Qi10 fairwaywood utformats strategiskt för att hjälpa spelare att optimera avståndet och förbättra förlåtelsen. Den har lägre CG-projektion och högre MOI än sin föregångare, vilket ger balanserad prestanda utan några avvägningar.

Ny Infinity Carbon Crown

En Infinity Carbon Crown täcker 97 % av den totala kronytan, vilket skapar en strategisk fördel för massfördelning och förbättrad förlåtelse. Vid adressering ger den en elegant och ren vy som paras med subtila inriktningssignaler, vilket skapar förutsättningar för självförtroende och framgång.

Förbättrad energiöverföring

Den tredje generationen av 60X Carbon Twist Face har en betydligt lättare yta än traditionella titankonstruktioner. Detta tekniska framsteg minskar framåtvikten och maximerar energiöverföringen vid impact för bättre bollhastigheter och bevarad prestanda vid off-center träffar. En utvecklad stödstruktur binder samman slagytan och skyddar bollhastigheten vid off-center träffar.

Beprövad TaylorMade-teknik

Thru-Slot Speed Pocket är en hörnsten i TaylorMade-teknologin och fortsätter att bibehålla bollhastigheten för optimal prestanda vid låga slag.

Skaft Fujikura Speeder NX TCS 40 grams med dam flex

Grepp Golf Pride Z grip svart/blå

1 objekt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

TaylorMade Qi10 Max fairwaywood- Speeder NX TCS 40 DAM

Skriv din recension

Right Bannner1