Garmin Approach S60

Ny produkt

2 objekt

5 299,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Approach S60 är perfekt för dig som vill ha en klocka som funkar lika bra till golf som träning, samtidigt som den har en snygg och stilren design. GPS som är förladdad med kartor över fler än 40 000 golfbanor runt om i världen och den erbjuder automatiska hämtningar av uppdateringar för dem du spelar oftast när du synkroniserar den med Garmin Connect. Med golfklockan Approach S60 får du den information du behöver för en perfekt och snabb strategi. Den visas på en stor 1,2-tums pekskärm i färg med stora siffror och nya intuitiva användargränssnitt.

 Det finns möjlighet att koppla S60 till din smartphone för att få aviseringar i klockan. S60 har en batteritid på 10 timmar i gpsläge och 10 dagar i klockläge. Vattenklassning 5 ATM.

 Detaljer på banan, Få avstånd till varje plats på golfbanan, liksom PlaysLike-avstånd som justerar avståndsmått för att beräkna slag i upp- och nedförsbacke så att du kan välja den bästa klubban för situationen. Och med hjälp av funktionen Peka på mätpunkt kan du peka på valfri punkt på kartan för exakt mätning till den exakta platsen – exempelvis fairway, bunkrar, vattenhinder och mycket mer.

 Greenvy, Med greenvy ser du varje greens sanna form var du än är på banan och det ger dig möjlighet att manuellt dra och släppa flaggan på rätt plats för dagen och få större noggrannhet. PinPointer-funktionen talar även om riktningen till flaggan när du har ett blindslag.

 Klockan kommer med ett silikonarmband.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Garmin Approach S60

Garmin Approach S60

Path: > > > > Garmin Approach S60

9 andra produkter i samma kategori: