Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

search

Golf Pride Tour SNSR Contour 140cc röd

%s Review(s) 
449,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

account_circleTipsa en vän
Golf Pride Tour SNSR Contour 140cc röd

Golf Pride Tour SNSR Contour 140cc röd

 

Golf Pride nya överdimensionerade putter serie som heter TOUR SNSR ™ har större Tour beprövade former som är konstruerade med innovativa SNSR material som ger oöverträffad Tour-nivå känsla och respons. De nya greppen är gjorda av ett mjukt formulerat gummi som ger dessa grepp en extra känsla och uppmuntrar till en lättare grepptryck som golfare söker för att skapa en smidig stroke. Det nya SNSR-materialet förbättrar också känslan i händerna för att förbättra längdkontroll. Spelare kan pröva vilken känsla som passar dem bäst med två Tour-beprövade former, TOUR SNSR CONTOUR och TOUR SNSR STRAIGHT.

TOUR SNSR CONTOUR är en utveckling av den klassiska avsmalnande pistol profil som är formen företrädesvis på över 75% av Tour-spelare. Pistol tillåter golfare att "låsa in" överhandens placering som kan översättas till mer förtroende för varje slag.

Alla fyra TOUR Straight-modellerna har en bred paddel front, skulpterad att främja lättare grepp tryck och konsekvent hand-placering. Dessutom, de har en dragkraft-texturerad design som ger ökad känsla och fuktkontroll. Varje form finns i två alternativ, 104cc och 140cc.

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Golf Pride Tour SNSR Contour 140cc röd

Skriv din recension

Right Bannner1