Wilson Velocity tour helset inkl bärbag - herr HÖGER

Ny

Tillfälligt slut, snart i lager igen!

3 999,00 kr inkl. moms

-3 000,00 kr

6 999,00 kr inkl. moms

Mer information

Wilson Velocity tour golfset har allt du behöver för att komma ut på golfbanan. Perfekt för nybörjare som vill ha ett riktigt bra lättspelat set direkt eller killen som har på tok för gammal utrustning och vill uppdatera sig.

Den nya 2018 års Velocity-serien innehåller en uppsättning klubbor med en smidd Titanium Driver & Fairwaywood; en populär tåhäl-viktad putter plus en snygg bärbag med matchande headcovers.

Inkluderar: Driver, Fairwaywood, Hybrid, 7 järn (5-sw) & Putter - alla metalwoods har grafitskaft med regular flex, järnklubborna har stålskaft med regular flex. En lightweight bärbag med dubbelsele för att enkelt bäras på banan. 

Vad ingår i uppsättningen:

Driver & Fairway - Smidad Titanium komposit överdimensionerad 460cc driver med kraftvägnings-teknik och en stor sweetspot resulterande i ökad spelbarhet och avstånd. Fairwaywood med en viktad sula för att ge en hög bollflygning från snäva lägen. Hybrid #4 Hybrid - Lätt att träffa hybridklubban med ett stort face och hög launch-teknik vilket ersätter de svåra långa järnklubborna. 

Järnklubbor - 5,6,7,8,9, PW & SW järn - Extremt deepface flyttar vikten lågt och bakåt för att förbättra huvudets spelbarhet. 

Putter - Populär tåhäl-viktad putter Ger ökad känsla och kontroll. 

Deluxe Golfbag främst anpassad som bärbag men funkar givetvis oxå på alla vagnar - Lätt bärbag med divider-system och grafitvänlig topp. Totalt 5 fickor inklusive 1 sidoficka i full storlek. Dubbelt bärsele för långa transporter på banan. 3 matchande headcovers ingårRecensioner

Skriv en recension

Wilson Velocity tour helset inkl bärbag - herr HÖGER

Wilson Velocity tour helset inkl bärbag - herr HÖGER