Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -1 500,00 kr
search

TaylorMade Sim Max fairwaywood 3 regular HÖGER

%s Review(s) 
1 799,00 kr Spara 1 500,00 kr
3 299,00 kr
1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Butikens demo-ex av TaylorMade Sim Max fairwaywood endast slagen med några få slag inomhus som syns på bilden. Klubban anges som ny. Inga skador

Skaft Fujikura Ventus blue 5R med regular flex

Grepp Golf pride Z grip svart/vit med TaylorMade logo

Headcover ingår

>>>>>

185cc SIM Max stål fairwaywood är konstruerade av starkt och hållbart C300-material. SIM Max har också det återuppfunna V-stålet för exceptionell mångsidighet från alla lägen, och är designad för högre launch- och toppbanor, med extremt långa avstånd och förbättrad spelbarhet.

Twist Face

TaylorMade introducerade Twist Face till sin fairway metal-linje 2019 och har tagit med sig den revolutionerande tekniken i varje SIM-metalwood. Liksom SIM-drivers har klubbhuvudet modifierats för att motverka växeleffekten på vanliga felträffar i hög tå och lågklack. Även om konceptet är detsamma som i drivern, är den exakta geometrin något annorlunda för att ta hänsyn till de unika massaegenskaperna och mönstren i impact fairwaywoods jämfört med drivers.

Speed Pocket

Speed Pocket i SIM-fairways har konstruerats för att ge ökad bollhastighet till hela slagytan samtidigt som den förbättrar förlåtelsen vid låga slag. En slits-insats har också designats för att sitta i jämnhöjd med sulan för att förbättra sulans interaktion och eliminera turf drag från Speed Pocket, i linje med prestationsmålen för V Steel.

1 Produkt

12 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

TaylorMade Sim Max fairwaywood 3 regular HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1