Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -1 000,00 kr
Taylormade Stealth plus hybrid HZRDUS-skaft
search

Taylormade Stealth plus hybrid 4 HZRDUS-skaft regular HÖGER

%s Review(s) 
2 299,00 kr Spara 1 000,00 kr
3 299,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Under de senaste 20 åren har Titanium varit på modet. Men varje material har en gräns! Efter 20 år i tillverkning har gränserna för titan brutits. Nu introduceras Stealth™ med 60X Carbon Twist Face.

VARFÖR CARBON? Framtiden för metalwoodsprestanda börjar med vår 60x Carbon Twist Face – som består av 60 lager av kolfiber som är strategiskt arrangerade för bättre energiöverföring och snabbare bollhastigheter över ett stort område av slagytan.

Taylormades 20-åriga resa för att förändra utvecklingen möjliggjordes av ett innovativt nanotexturskydd, som skapar den face-struktur som behövs för att producera den idealiska mängden friktion vid bollträff. Polyuretanskyddet omsluter hela facet för att finjustera start och spinn, vilket optimerar det totala avståndet under alla spelförhållanden. En teknik som tagits fram av TaylorMade för att ligga i framkant med Stealth Plus. Sliding Weight Track inkluderar en enda 10g vikt som kan placeras för att ringa in din föredragna launch och bollbana

PREMIUM LJUD Taylormades team av ingenjörer var besatta av att skapa det perfekta ljudet med Stealth, eftersom de vet att ljudet är en kritisk komponent i känslan. Man använde en kombination av böjning, form och inre styvare ribbor för att finjustera akustiken, vilket ger en ljudprofil som är både ljus och kraftfull för att matcha TaylorMade-drivers under de senaste åren.

FORMAD FÖR HASTIGHET Den asymmetriska "tröghetsgeneratorn" skapar avancerad aerodynamik i den mest kritiska fasen av svingen – ögonblicket precis före impact. Denna banbrytande design ökar klubbhuvudets hastigheter, samtidigt som den tillåter ytterligare vikt att placeras på baksidan av klubban för att uppmuntra högre MOI, optimal start och förbättrad förlåtelse.

60X CARBON TWIST FACE Tjugo år av utveckling markerar slutet på titanium-eran. Den helt nya 60X Carbon Twist Face är 44 % lättare än en motsvarande titanyta, samtidigt som den är 11 % större än SIM2- och SIM2 Max-drivers och nästan 20 % större än 2020 års SIM. Sextio lager kolfiber har utformats strategiskt för att optimera energiöverföringen för att leverera snabba bollhastigheter över ett stort område, vilket resulterar i optimalt avstånd och förlåtelse.

NANOTEXTUR OMSLAG 60X Carbon Twist Face är omslutet av ett polyuretanhölje, med en revolutionerande ny nanotexturteknologi. Nanotexturskyddet används för att finjustera launch och spinn för att optimera det totala avståndet oavsett spelförhållanden.

ASYMMETRISK TRÖGHETSGENERATOR Tröghetsgeneratorn förblir den grundläggande källan till förfinade aerodynamiska egenskaper. Resultatet är en snabbare huvudform som hjälper golfare på alla nivåer att generera svinghastigheter i nedsvingen. Det ger den extra fördelen av förbättrad förlåtelse jämfört med Stealth Plus+ med extra vikt placerad lågt och bakåt.

GLIDVIKTSPÅR Viktbesparingar från 60x Carbon Twist Face möjliggjorde användningen av en 10g glidvikt. Den är designad för att hjälpa golfare att kontrollera slagformen genom att flytta massan på sulan för att skapa önskad bollflykt.

SPEED-POCKET Vår mest flexibla Speed ​​Pocket™-design konstruerad för att maximera bollhastigheten och ge ytterligare förlåtelse vid låga slag.

Hybrid: #2 - 17 grader, #3 - 19,5 & #4 - 22 grader

Project X HZRDUS Smoke Red RDX 80 hybrid (Regular - 70g & Stiff/Xstiff - 80g)

Lamkin Crossline Black/red round

1 Produkt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Taylormade Stealth plus hybrid 4 HZRDUS-skaft regular HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1