Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -2 500,00 kr
Ping G425 järnset stål 5-pw
search

Ping G425 järnset grafit

%s Review(s) 
7 999,00 kr Spara 2 500,00 kr
10 499,00 kr
1-4 dagars leveranstid

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Fattning
Skaftstyvhet
Uppsättning
Antal
Ping säljs ej på hemsidan - ring oss nu för att lägga order: 070-453 59 78

 

Leverans

 

Byten & Returer

Med en metal-wood-inspirerad träffyta och en unik invändig geometri ger de nya G425 järnen ökad bollhastighet och mer flex vilket hjälper dig att få en högre och längre bollflykt. Den utökade perimeterviktningen sätter en ny standard för hur förlåtande ett järn av denna storleken kan vara. Tillgänglig från Järn 4 till Järn 9 samt PW, UW, SW och LW.

Perimeterviktning

Med tungstenvikt i tå och hosel lyckas man utöka perimeterviktningen och sätta en ny standard för hur förlåtande ett järn i denna storlek kan vara. Den tåliga hydropearl chrome-finishen avvisar fukt och vatten för att ge optimal prestanda i alla väderförhållanden.

Träffyta som genererar mer fart

En metal-wood-inspirerad träffyta av Hyper 17-4 rostfritt stål ger vår snabbaste bollhastighet någonsin i ett G-järn. Detta leder i sin tur till högre och längre slag som stannar bättre på green.

Stoppkraft

Den patenterade sulan och "top-rail"-underskärningen kombineras för att uppnå en gångjärnsliknande rörelse i träffytan. Den ökade flexen gör att bollen launchar högre och snabbare vilket innebär att bollen stannar snabbare på green samtidigt som du får en konsekvent precision.

Strömlinjeformat utseende

Bladets längd är något kortare än föregångaren G410 men har ändå högre MOI. Den stilrena, kompakta designen ger ett iögonfallande och förtroendeingivande utseende vid adressering

Multi-materiell bricka

Genom omfattande materialanalyser utvecklade våra ingenjörer en tredelad, multi-materiell bricka som täcker mer av träffytans baksida för att dämpa oönskade vibrationer och ge en fantastisk aukustik och känsla.

Standardskaft

Med stålskaften PING AWT 2.0 får du ett lättare skaft i de längre järnen för att hjälpa till att få ett mer square klubbhuvud samtidigt som de korta järnen och wedgarna har något tyngre skaft för med kontroll och känsla. PING ALTA CB Slate är vårt standard grafitskaft som ger hög launch, stabilitet och konsekvent känsla.

Smart Grips

Arccos Caddie Smart Grips (Golf Pride Lite 360 Tour Velvet) kommer som standard i fyra olika storlekar. Den inbyggda sensorn snappar upp och analyserar alla dina slag med hjälp av appen Arccos Caddie.

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Ping G425 järnset grafit

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Skriv din recension

Right Bannner1