Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -4 000,00 kr
Callaway Apex'21 stål regular 4-P HÖGER
search

Callaway Apex'21 stål regular 4-P HÖGER

%s Review(s) 
9 999,00 kr Spara 4 000,00 kr
13 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Den nya Apex 21 låter fler golfare uppleva Apex än någonsin tidigare. Den ger utseendet, känslan och prestandan av en smidd spelklubba med förlåtelsen av en design med djup hålighet. Vi har aldrig skapat något liknande, och vi vet att golfare kommer att älska det.

FUNKTIONER

Smidd förlåtelse genom uppsättningen Apex är det mest förlåtande Apex-järnet vi någonsin gjort. Den djupa hålighetens baksida och den förbättrade sulans bredd är konstruerade för enkel launch och solid träff utifrån en mängd olika lägen. Nu kan golfare på alla nivåer spela ett smitt järn med självförtroende.

De första Apex-järnen designade med A.I. Vår A.I. Designad Flash Face Cup är i ett smitt Apex-spelförbättringsjärn för första gången. Den unika A.I. fac-utformningen i varje järn skapar höga bollhastigheter och ökad spin-robusthet. De är konstruerade för imponerande avstånd och mer kontroll än du någonsin har haft. Konsekvent launch och ökad förlåtelse

För första gången har vi implementerat vår Tungsten Energy Core i Apex Irons. De långa och mellanliggande järnen har upp till 50 gram volfram per järn, så vi kan exakt placera tyngdpunkten för att främja enastående launch genom hela setet, och mer förlåtelse vid off-center slag.

Apex Irons är kända för sin ikoniska känsla, och Apex'21 är inte annorlunda. Den smidda kroppen av 1025 mjukt kolstål och våra patenterade uretanmikrosfärer ger exceptionellt ljud och känsla vid impact, medan den förbättrade formen hjälper till att förbättra känslan genom hela slaget.

Skaft: Elevate 95 stålskaft

Grepp Golf pride z grip

1 Produkt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Callaway Apex'21 stål regular 4-P HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1