Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -2 100,00 kr
TaylorMade Sim2 Max OS 5-P stål regular HÖGER
search
account_circleTipsa en vän
TaylorMade Sim2 Max OS 5-P stål regular HÖGER

TaylorMade Sim2 Max OS 5-P stål regular HÖGER

 

TaylorMade Sim2 Max OS 5-P stål regular HÖGER

%s Review(s) 
6 499,00 kr Spara 2 100,00 kr
8 599,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

TaylorMade SIM2 MAX OS Irons har en låg tyngdpunkt, ett snabbt förlåtande face med progressiv IKT, ett nytt ECHO-dämpningssystem, en Thru-Slot-hastighetsficka och en CB-design på baksidan. En fantastisk uppsättning järn som fokuserar på att hjälpa dig slå bättre slag.

FÖRVÄNTA DIG MER Konstruerad för att hjälpa dig att slå bättre slag oftare med den helt nya Cap Back™-designen. SIM2 Max OS är det längsta och mest stabila järnet i TaylorMade-familjen, som ger otrolig distans och förlåtande effekt.

NÄSTA NIVÅ AV SPELFÖRBÄTTRINGAR En revolutionerande ny Cap Back Design låser upp nästa nivå av spelförbättringsjärn. Multimaterialkonstruktionen överskuggar prestandan hos traditionella cavity back-järn och främjar bättre förlåtelse, distans och känsla.

OVERSIZED FÖR MER STABILITET En överdimensionerad konstruktion ger stabilitet vid impact, tillsammans med en större sweet spot och mer förlåtelse över hela slagytan. Det längsta järnet i TaylorMade-familjen, SIM2 Max OS har en bred sula, starkare loft och en drag-biased design för att motverka vanliga felträffar.

SNABB OCH FÖRLÅTANDE Drivs av den helt nya Cap Back-designen och Thru-Slot Speed ​​Pocket, SIM2 Max OS-järnen har en intelligent placerad sweet spot som sträcker sig över de vanligaste impact-punkterna och levererar explosiva bollhastigheter och konsistens på rätt ställen.

HÖGLAUNCHANDE Optimerad CG-placering ger en hög bollflykt för långa distanser och snabba stopp. Medan de flesta spelförbättringsjärn har en inneboende rätt bias, har varje SIM2 Max OS järn konstruerats för att uppmuntra en neutral bollflykt och motverka missar.

SMIDD JÄRNKÄNSLA Ett mjukare ECHO®-dämpningssystem, helt inneslutet av Cap Back Design, sträcker sig från häl till tå och absorberar oönskade vibrationer, förbättrar känslan och maximerar flexibiliteten i slagytan.

Cap Back™ Design Cap Back Design använder en revolutionerande multimaterialkonstruktion för att stödja hela överlinjen från häl till tå. Tillverkad av en lätt polymer, ger den stabilitet inom överlinjen och den övre omkretsen av slagytan för att leverera förbättrat ljud och känsla samtidigt som den arbetar i kombination med en reflexiv Thru-Slot Speed ​​Pocket™ i en design gjord för att maximera träffen, bollhastighet och distans .

Nytt ECHO®-dämpningssystem Introduktionen av Cap Back Design skapade en hel ihålig konstruktion som gjorde plats för det nya ECHO®-dämpningssystemet. Det helt inkapslade systemet använder en mjukare polymerblandning och flera kontaktpunkter över slagytan för att kanalisera bort hårda vibrationer som skapar en smidd känsla.

Skaft: KBS Max MT 85 regular flex

Grepp: Lamkin Crossline 360

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

TaylorMade Sim2 Max OS 5-P stål regular HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1