Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -3 500,00 kr
Cobra King SZ ONE järnset 5-P stål regular HÖGER
search
account_circleTipsa en vän
Cobra King SZ ONE järnset 5-P stål regular HÖGER

Cobra King SZ ONE järnset 5-P stål regular HÖGER

 

Cobra King SZ ONE järnset 5-P stål regular HÖGER

%s Review(s) 
5 499,00 kr Spara 3 500,00 kr
8 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Cobra King SZ One length - Efterföljaren till succén F9 är här - nu med ännu bättre spelbarhet och bollflykt!

ONE Length-motsvarigheten till SPEEDZONE-järnen är designad för 7-järnslängd (37,50") genom setet för att främja en repeterbar setup och svinga mellan klubborna för mer konsistens och precision. Cobras forsknings- och utvecklingsteam har arbetat med senare års järn och använder all den kunskapen och erfarenheten de har byggt upp under åren. Nu presenteras Speedzone! Alla klubbor byggs efter SZ-konceptet och drar nytta av användningen av alla de senaste tekniska framstegen för att ge dig den bästa möjligheten att spela din bästa golf.

Cobra har gjort hastighet och avstånd till deras mantra vid utvecklingen av SZ. De har gjort förbättringar på en rad områden för att uppnå sina mål. Klubbhuvudet är CNC fräst i syfte att utvidga området i slagytan för att ge maximal bollhastighet och samtidigt se till att klubban är mycket förlåtande när bollen inte träffas exakt i mitten. Man arbetar efter traditionellt formade huvuden som är perfekt för de golfare som vill kunna forma slaget med olika utgångsvinkel och spinn. 

Klubbhuvudet har en förstärkt T-bar för extra lätt styrka. Återstoden av huvudet har ersatts av lättare legeringar vilket tillåter konstruktörerna att omfördela denna vikt lägre och längre bak runt kanterna på huvudet. Detta skapar en lägre tyngdpunkt, mer fart och lägre spinn för att hjälpa bollen upp i luften. Utformningen av huvudet uppmuntrar luftflödesminskning, vilket i sin tur ökar hastighet på klubbhuvudet

Järnsetet är försett med en Lamkin Cross Connect grepp. Cobra Connect-systemet drivs av Arccos med sensorer i greppet och är även utrustad så att du kan spåra ditt slag genom en app i slutet av rundan.

Skaft: KBS Tour 90 med regular flex
Grepp: Lamkin crossline med Arccos

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Cobra King SZ ONE järnset 5-P stål regular HÖGER

Skriv din recension

Right Bannner1