Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • Ny
Titleist T100 stål
search
account_circleTipsa en vän
Titleist T100s stål

Titleist T100s stål

 

Titleist T100s stål

%s Review(s) 
11 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Uppsättning
Antal
Förbeställ nu - i lager februari 2022

 

Leverans

 

Byten & Returer

T100s har 2 grader mer strongloftad uppsättning klubbor än T100 i standardutförandet

Finjusteringarna av nya T100-järnklubborna är resultatet av tusentals timmar i händerna på Titleists tourspelare. Det är inte utan anledning som den är tourens populäraste järnklubba – och nu med ännu fler anledningar att hålla sig kvar på toppen.

Smidd för ett utseende som tillfredställer även den kräsne spelaren. T100 inspirerar till vågat och fantasifullt spel med precision, formbarhet på tournivå och med äkta ”Titleist-känsla”. Designad för att hjälpa de bästa spelarna till lägre scorer. Oavsett om det är formbarheten och känslan som föredras av tourspelarna i T100, kraften och längden i T200, eller den maximalt spelförbättrande T300, så ger samtliga modeller mycket power.

Med banbrytande teknologi är T-Series designade för att hjälpa alla Titleist-spelare till sina lägsta scorer. Precis som i en golfsving blir känslan av att spela med en järnklubba bättre när det finns färre rörliga delar. T100 har en helt smidd konstruktion som skapar en solid känsla och ger konsekvent kontroll. Dessa klubbor levererar det som tourspelarna efterfrågar. För att kontrollera CG:n och ge den optimala förbättringen används tungsten av hög densitet i häl och tå bland mellanjärnen och i de längre järnen.

Den dubbelsmidda processen tillsammans med tungstensviktningen i klubbhuvudet skapar en så stabil och solid känsla som möjligt. Våra ambassadörer på touren blev helt förbluffade av hur snabbt och enkelt T100 gick genom gräset. Med mer camber (en rundare sula) och en förslipad leading edge är T100 ett perfekt exempel på hur Titleist arbetar fram bättre prestanda ur varje liten detalj.

Mer förlåtande, gedigen känsla och förbättrat utseende. Förbättra ditt spel med nya T100 järnklubbor.

Skaft True Temper AMT white stålskaft

Grepp Golf pride tour velvet 360

1 objekt

Särskilda referenser

ean13
7392481409560

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Titleist T100s stål

Skriv din recension

Right Bannner1