Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • Ny
Titleist T200 grafit
search
account_circleTipsa en vän
Titleist T200 stål

Titleist T200 stål

 

Titleist T200 stål

%s Review(s) 
11 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Uppsättning
Antal
Förbeställ nu - i lager februari 2022

 

Leverans

 

Byten & Returer

Nya T200 är en forskningssensation, där vi tagit allt det bästa från förra generationen och krympt det till en kompakt form redo för touren. Alla element i multimaterialkonstruktionen är framtagna för att skapa en känsla med ett överraskande stort djup i en så kraftfull järnklubba.

T200 är allt du kan förvänta dig, och lite till. Ny teknologi som Max Impact ger längre slag för ocentrerade träffar och gör halvdåliga slag nära på perfekta. Utvecklad för att hjälpa den bättre spelaren till lägre scorer. Oavsett om det är formbarheten och känslan som föredras av tourspelarna i T100, kraften och längden i T200, eller den maximalt spelförbättrande T300, så ger samtliga modeller mycket power.

Med banbrytande teknologi är T-Series designade för att hjälpa alla Titleist-spelare till sina lägsta scorer. I T200 finns den nya teknologin Max Impact som innebär att du får maximalt med hastighet från närapå alla punkter på träffytan. Detta ger mer konsekvent längd i alla dina slag, och gör att du kan spela din bästa golf. Se hur mycket bättre du kan spela när du slår ditt önskvärda avstånd.

T200 järnklubbor har mer tungstensvikter än någon annan modell inom T-series; genomsnittsvikten ligger på 90g bland mellanjärnen och de längre järnen. Det är alltså mer än en tredjedel av den totala vikten i klubbhuvudet som är strategiskt placerad i häl och tå för ett enastående MOI-värde.

Den smidda träffytan i T200 järnen ger en oslagbar känsla, och omsluter även sulan för att öka bollhastigheten på slag från den lägre delen av träffytan. Detta tillsammans med en progressiv bladlängd genom hela setet som flyttar ner CG:n med de längre järnen, vilket ger en överlägset bra bollflykt även med tunnare träffar med just de längre järnen.

Fantastiskt utseende, ljud, känsla, mer förlåtande och större spelbarhet. Förfina ditt spel med nya T200.

Skaft AMT black stålskaft

Grepp Golf pride tour velvet 360 white

1 objekt

Särskilda referenser

ean13
7392481409560

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Titleist T200 stål

Skriv din recension

Right Bannner1