Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • Ny
Titleist T300 stål gapwedge
search
account_circleTipsa en vän
Titleist T300 grafit gapwedge

Titleist T300 grafit gapwedge

 

Titleist T300 grafit gapwedge

%s Review(s) 
1 699,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Med 40% mer tungsten och avancerad Max Impact Technology kan nya T300 ge bättre utgångsvinkel, mer längd och större kontroll samtidigt som du får maximalt förlåtande egenskaper. Allt detta i ett premium-huvud med kromfinish samt en storlek och form som ger dig det självförtroende du behöver för att spela din bästa golf.

Slå fler fantastiska slag med T300 järnklubbor. Nya teknologin Max Impact ger kraft och maximal hastighet över den extremt förlåtande träffytan. Utvecklad för att hjälpa alla spelare, oavsett spelskicklighet, till lägre scorer. Oavsett om det är formbarheten och känslan som föredras av tourspelarna i T100, kraften och längden i T200, eller den maximalt spelförbättrande T300, så ger samtliga modeller mycket power.

Med banbrytande teknologi är T-Series designade för att hjälpa alla Titleist-spelare till sina lägsta scorer. Nya teknologin Max Impact möjliggör maximal hastighet från slag över hela träffytan utan att dra ner på de förlåtande egenskaperna som T300 har. Tillsammans med Titleist forsknings- och utvecklingsavdelning hos golfbollsteamet har en unik kärna av polymer tagits fram, vilken ger förfinade ljud och dämpningsegenskaper.

Du kommer att få längre och rakare bollflykt från varje slag och ta ditt spel till nästa nivå. Den längre bladlängden i T300 järnen ökar MOI-värdet och tungstensvikten är strategiskt placerad i tån. Det här skapar en optimal CG, precis där du behöver den, för mer konsekvent prestanda. Precis som varje klubba Titleist designar så är T300 utformad med spelarens behov i centrum. Klubban ger en het och snabb känsla med ett tillfredsställande ljud, samtidigt som den har en tunnare topplinje och mindre offset för ett klassiskt utseende. Den progressiva bladdesignen skapar en perfekt övergång från de korta järnen till dina Vokey wedgar.

Fantastiskt utseende, ljud, känsla, mer förlåtande och större spelbarhet. Förfina ditt spel med nya T300.

Skaft Tensei AV red AM2

Grepp Golf pride tour velvet 360 white

1 objekt

Särskilda referenser

ean13
7392481409560

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Titleist T300 grafit gapwedge

Skriv din recension

Right Bannner1