Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • Ny
Titleist T400 grafit
search
account_circleTipsa en vän
Titleist T400 grafit

Titleist T400 grafit

 

Titleist T400 grafit

%s Review(s) 
12 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Uppsättning
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

T400 är Titleist längsta och mest förlåtande järnklubba. Designad för spelare med lägre svinghastighet som vill ha högre bollflykt och längre slag.

BÄTTRE PRESTANDA I VARJE DETALJ

Varje detalj hos T400 är utvecklad för att producera mer längd, däribland den otroligt snabba Super Thin L-Face. Den lägre delen av träffytan går runt sulan för att bibehålla bollhastighet även fast impact sker lägre på träffytan. Tillsammans med ett klubbhuvud som ingjuter självförtroende och som får längd att kännas enkelt.

Högre Bollflykt

Upp till 100 gram av tungsten, som är strategiskt integrerad i häl och tå, i J5, J6 och J7 för att sänka tyngdpunkten. Detta för att göra det ännu enklare att få en högre bollflykt och slå dessa järn långt och högt.

Smidig Markkontakt

Den innovativa, tvådelade sulan bevarar prestandafördelarna hos en bredare klubba samtidigt som den glider genom gräset som en tourklubba.

Extremt Förlåtande

Den ihåliga konstruktionen i klubbhuvudet gör att vikt kan flyttas runt och placeras där du behöver det som mest för att leverera oöverträffad MOI, för slag som både flyger längre och rakare oavsett vart på träffytan du träffar.

Skaft Mitsubishi Fubuki MV 50/45

Grepp Golf Pride Tour velvet 360

1 objekt

Särskilda referenser

ean13
7392481409560

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Titleist T400 grafit

Skriv din recension

Right Bannner1