Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Ping i230 stål
search

Ping i230 stål

%s Review(s) 
12 999,00 kr
1-4 dagars leveranstid

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Fattning
Skaftstyvhet
Uppsättning
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Slå dina exakta längder med detta tourinspirerade järn som levererar konsekvent och pålitligt längdkontroll samt tätare spridning. En aktiverad elastomer-insert omfördelar vikten för att ge en lägre tyngdpunkt som i sin tur resulterar i mer längd och högre MOI. Kombinerat med cavitybrickan uppnår man även tilltalande känsla och ljud. En mer rundad leading edge säkerställer bra kontakt med underlaget för rena och solida slag.

Premiumkänsla och ljud

Tack vare den fyr-delade cavitybrickan i kombination med elastomer-inserten uppnås en mer tilltalande känsla och ljud i varje järnklubba i setet.

Lägre tyngdpunkt, högre MOI

Aktiverad elastomer-insert sparar betydande vikt som omfördelas för att uppnå en låg tyngdpunkt för ökad längd och (med hjälp av tungstenvikter i tå och häl) mer förlåtande egenskaper. Elastomer-inserten förstärker även träffytan och ger mer konsekvent flex och energiöverföring för att generera en högre, starkare bollflykt.

Rundad leading edge

Utformningen och designen av sulan är snarlik det framgångsrika i210-järnet med en mer rundad leading edge och riklig bounce för att förbättra kontakten med marken för ren och solid bollträff.

MicroMax-skåror

Precisionsfrästa MicroMax-skåror levererar konsekvent bollflykt och spinn för ökad precision i de långa järnen samt bättre kontroll med korta järnen och wedgarna, i synnerhet i vått underlag tack vare skårorna och hydropearl 2.0-finishen.

Kompakta långa järn

För att lättare kunna leverera träffytan rätt i svingen och därmed öka precisionen i de långa järnen har man gjort 3-5 något mer kompakta än på föregångaren i210. Bladlängderna på mellan och korta järnen har dock snarlika bladlängder som tidigare vilket skapar en look som även spelarna på tourerna föredrar.

Effektivt gap mellan varje klubba

i230 levererar ökad längd på ett sätt som är pålitligt och konsekvent för att säkerställa att den uppfyller gap-kraven mellan varje klubba från bättre spelare och spelare som vill bli bättre.

Skaft AWT 2.0

Grepp Golf pride tour velvet 360

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Ping i230 stål

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Skriv din recension

Right Bannner1