Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -2 000,00 kr
search

Taylormade Stealth Black järnset stål stiff 5-Pw HÖGER *limiterat*

%s Review(s) 
11 999,00 kr Spara 2 000,00 kr
13 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Här får du ett riktigt snyggt, och limiterat, järnset av populära Stealth järnen där klubborna har en läcker svart PVD finish. De lätta KBS MT85-skaften är även de svarta.

Taylormades 20-åriga resa för att förändra utvecklingen möjliggjordes av ett innovativt nanotexturskydd, som skapar den face-struktur som behövs för att producera den idealiska mängden friktion vid bollträff. Polyuretanskyddet omsluter hela facet för att finjustera start och spinn, vilket optimerar det totala avståndet under alla spelförhållanden. En teknik som tagits fram av TaylorMade för att ligga i framkant med Stealth-serien. 

PREMIUM LJUD Taylormades team av ingenjörer var besatta av att skapa det perfekta ljudet med Stealth, eftersom de vet att ljudet är en kritisk komponent i känslan. Det har gett en ljudprofil som är både ljus och kraftfull för att matcha TaylorMades signum under de senaste åren.

CAP BACK-DESIGN MED TOE WRAP KONSTRUKTION Cap Back Design med tålindningskonstruktion är en avancerad teknisk bedrift som flyttar massan från den extremt höga tån på huvudet och placerar om den i sulan för att skapa en extremt låg CG. Det utökar avståndet, förlåtelse och känslans fördelar, levererar en järnklubba som är lätt att lansera med en het bollbana genom hela setet.

FÖRLÅTANDE SLAGYTA MED PROGRESSIV TEKNIK Den 450 rostfria ytan har en intelligent placerad sweet spot som sträcker sig över de vanligaste stötpunkterna och levererar explosiva bollhastigheter och konsistens på rätt ställen.

ECHO DÄMPNINGSSYSTEM Beläget bakom slagytan använder ECHO Dämpingssystem en mjuk polymerblandning och flera kontaktpunkter över för att kanalisera bort hårda vibrationer och skapa en smidd känsla i bollträffen.

SPEED-POCKET Vår mest flexibla Speed ​​Pocket™-design konstruerad för att maximera bollhastigheten och ge ytterligare förlåtelse vid låga slag.

Skaft Max MTT stålskaft (matchande svart)

Grepp Lamkin Crossline 360 svart

1 Produkt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Taylormade Stealth Black järnset stål stiff 5-Pw HÖGER *limiterat*

Skriv din recension

Right Bannner1