Varumärken Det finns 82 varumärken

per sida
Visar 1 - 12 av 82 artiklar
 • Abacus

  Abacus är ett av Europas hetaste golfvarumärken och stolta sponsorer av det engelska Golfförbundet. Man kombinerar ultimat prestanda med distinkt design. Detta svenska supervarumärke erbjuder golfkläder som är formade för att vara stilistiskt enkla och kan bäras antingen på eller utanför banan. Prisbelönta Abacus är precisa i tygval och funktionalitet, och innehåller teknik som ger bästa möjliga prestanda.

 • Adidas

  Adidas är ett av världens största märken inom sportklädesindustrin och finns över hela världen, de tillverkar sportkläder och sportskor inom en rad olika sporter. Företaget grundades som skotillverkare i Tyskland 1948. inom golfen är märket mest känt för golfskor, golfkläder och utrustning på allra högsta nivå! Många av världens mest kända och framgångsrika golfare är utrustade med skor, tröjor, jackor och accessoarer från Adidas golfkollektion.

 • Alphard

  Alphard är ett golftillbehörs företag, deras första skapelse är Duo Golf Cart - en golfbag och vagn i kombination. Under 2014 lanserades oxå golfbagar med utbytbart yttermaterial för att ytterligare kunna personifiera dina prylar

 • Arnold Palmer

  Arnold Palmer gör snygga golfkläder för herrar i alla storlekar. En komplett linje med kläder för golf - shorts, pikétröjor, tunnare och tjockare tröjor och västar. Allt i klassisk och modern tolkning av golfmode. Du kommer allt känna dig helt rätt på utslaget i kläder från Arnold Palmer. 
  Idag förs Arnold Palmer kläder av Bitwear AB som finns i Bankeryd i Småland - En modeleverantör på stickat sedan 1997. BAAG International Wear AB
 • Axglo

  Axglo Inc. är ett internationellt företag grundat 2003, professionellt inom design, tillverkning, distribution av Golfvagnar och tillbehör, som Flip n 'Go och Trilite, samt golftillbehör under varumärkesnamnet "AXGLO"

  
  
 • Bag Boy

  Enda sedan introduceringen av den första golfvagnen år 1946, har Bag Boy åtagit sig att erbjuda de mest tekniskt avancerade och användningsvänliga vagnarna på marknaden. Tekniken på dessa vagnar fortsätter att utvecklas medans ingenjörerna jobbar med att skapa vagnar som är enkla att använda, enkla att fälla ihop och kompakt för lagring.

 • Big Max

  BIG MAX har byggt ett avundsvärt rykte för innovation och kvalitet sedan starten 1994. Med erkännandet från Golf Europe Product Awards för push och elvagnar tillsammans med vattentäta Aqua Golf Bags är BIG MAX inte längre okända för golfare worldwide. 2014 lanserades Autofold FF som är det flaggskepp som Max rider sin stora framgångsvåg på just nu - en vagn som i ett enkelt handgrepp blir platt och därmed enkel att förvara

 • Bridgestone Golf

  Bridgestones B330 golfboll är företagets mest sålda golfboll. Känd för sin kombination av längd och precision, är B330 en av de mest populäraste bollarna på turnéer runt om i världen. Bridgestone tillverkar även golfklubbor, så som J40 järnset. Alla Bridgestones klubbor börjar med ett J som står för Japan, hemland av Bridgestones grundare. Bridgestone gör åtta olika sorters bollar, B330, B330-S, B330-RX, B330-RXS, XFixX E5, E6 och E7. De gör många olika typer av klubbor, men de viktigaste och mest populära är: J40, J33, J38, och J-dual pocket samt andra turné prototyper.

 • Bushnell

  Ända sedan introduceringen av den första golfvagnen år 1946, har Bag Boy åtagit sig att erbjuda de mest tekniskt avancerade och användningsvänliga vagnarna på marknaden. Tekniken på dessa vagnar fortsätter att utvecklas medans ingenjörerna jobbar med att skapa vagnar som är enkla att använda, enkla att fälla ihop och kompakt för lagring.

 • Callaway

  Kalmar Golfbutik har hela Callaways sortiment för 2020 dvs Mavrik, Epic Flash, Rogue & Big Bertha för både herr & dam. Om där är något du saknar på sidan - Kontakta oss per telefon 0480-490505 och/eller maila oss så hjälper vi dej alltid inom 24h - oftast mycket snabbare än så. 

  Callaway Golf grundades år 1982 av den numera bortgångna Ely Callaway, en entreprenör och visionär som följde en enkel och sund affärsidé: Leverera bevisbart överlägsna produkter och tjänster. Den filosofin förändrade det som ursprungligen var en tillverkningsbutik för wedgar och putters till världens största tillverkare av förstklassiga prestanda golfprodukter!

 • Champ

  MacNeill Engineering, ägare av märket CHAMP sportprodukter, är världens största designer av idrotts-och industriskor. Inget företag i världen har utformat, konstruerat eller sålt mer atletiska golfspikar, golftillbehör m.m

 • Cleveland

  Kalmar Golfbutik har hela Clevelands sortiment för 2020 dvs UHX, Launcher, RTX 4, CBX2, Smart sole och Frontline putters för både herr & dam. Kontakta oss per telefon 0480-490505 och/eller maila oss så hjälper vi dej alltid inom 24h - oftast mycket snabbare än så. 

  Cleveland Golf är ett amerikanskt golfutrustningsföretag baserat i Huntington Beach, Kalifornien. Företaget grundades år 1979 av Roger Cleveland, ursprungligen för att producera kopior av klassiska golfklubbor från 1940- och 1950-talen. Cleveland tillverkar idag ett komplett utbud av golfklubbor och tillbehör så som golfbagar, sportkläder och annat därtill. Cleveland drivers används av många av världens bästa golfare. När golfspelaren Corey Pavin vann U.S Open 1995 med produkter ifrån Cleveland fick varumärket en rejäl kick och det började bli ett omtalat märke över hela världen. Cleveland sponsrar flera kända golfspelare, bland andra: Vijah Singh, Boo Weekley, Joe Durant och David Howell.

Visar 1 - 12 av 82 artiklar