Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • Ny
search

Garmin Approach R10 - portabel launch monitor

%s Review(s) 
6 499,00 kr
Inkl. moms
Antal
Ej tillgänglig för köp, ring butiken 020-490505 eller maila på info@golfbutik.se för leveransstatus

account_circleTipsa en vän
Garmin Approach R10 - portabel launch monitor

Garmin Approach R10 - portabel launch monitor

 


 

Leverans

 

Byten & Returer

FÅ UT MER AV DITT SPEL

Approach R10 är en liten och portabel launch monitor som du enkelt kan ta med dig till drivingrangen. Den tar helt enkelt golfbanan till dig. Ta med dig spelet var du än är: hemma, inomhus eller på drivingrangen. Få mer konsekventa svingar genom att mäta mer än ett dussin mätvärden för golf.

Dags att träna.

Se dina slag på en detaljerad spridningskarta. Se det med egna ögon. Spela in videoklipp av varje slag. Med virtuella rundor kan du spela valfri bana utan att lämna hemmet2. Upp till 10 timmars batteritid innebär mer tid på rangen. Spela där det passar dig.

PORTABEL OCH LÄTT

Jobba på att förbättra spelet var som helst och när som helst under året. Approach R10 är lätt att flytta; använd den inne, ute i trädgården och på drivingrangen.

SE DIN STATISTIK

Det medföljande monteringsfästet för telefonen kan du sätta fast på golfbagen så att du mellan svingarna kan titta på och interagera med appen Garmin Golf™ på din kompatibla smartphone.

BATTERITID

Ge dig ut på banan fler gånger mellan laddningstillfällena med upp till 10 timmars batteritid. Spela och träna på ett bättre sätt.

HÅLL REDA PÅ FLER MÄTVÄRDEN

Jobba på att bli jämnare i slagen genom att hålla reda på mätvärden som klubbhastighet, bollhastighet, spin, slagvinkel, slagriktning, smashfaktor med mera.

SPELAR AUTOMATISKT IN VIDEO

Se och analysera din egen sving med videoklipp som visar din verkliga spelstatistik överlagrade på varje slag.

42 000+ VIRTUELLA BANOR

Du och upp till tre andra golfare kan med största sannolikhet spela er egen hemmabana eller till och med en bana ni ska spela på er nästa resa med virtuella rundor2 för mer än 42 000 banor världen över.

PROVA MEDLEMSKAPET I GARMIN GOLF UTAN KOSTNAD

Provspela virtuella golfbanor med en kostnadsfri provperiod under 30 dagar på premium-innehållet i appen Garmin Golf. premium content.

E6 CONNECT

Registret E6 Connect (medföljer inte) är kompatibelt med Approach R10. Med E6 Connect kan du enkelt spela på fotorealistiska banor när du vill. Tävla, jämför och få kontakt med andra golfare med hjälp av appen Garmin Golf™.

En bättre golfrunda startar här  

- Den här enheten kräver en ihopparad kompatibel smartphone med Garmin Golf-appen installerad.  

- Kräver ett aktivt abonnemang på appen Garmin Golf.

- För att få tillgång till den kostnadsfria provperioden måste du hämta appen Garmin Golf och ange din betalningsinformation. Ditt konto kommer att debiteras om du inte säger upp abonnemanget innan din provperiod på 30 dagar är slut.

Allmänt

FYSISKA MÅTT 88,50 x 70,25 x 25 mm (3,50″ x 2,80″ x 1″) utan stativ

VIKT Utan stativ: 148 g (5,22 oz) Med stativ: 220,80 g (7,79 oz)

BATTERI Inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri

BATTERITID Upp till 10 timmar

VATTENKLASSNING IPX7

GRÄNSSNITT

USB

Dagliga smarta funktioner

SMARTPHONEKOMPATIBILITET Ja

PARAS IHOP MED APPEN GARMIN GOLF

Radar Metrics

HASTIGHET FÖR KLUBBHUVUD KLUBBLADSVINKEL SVINGSPÅRETS VINKEL ATTACKVINKEL BOLLENS HASTIGHET UTSLAGSVINKEL UTSLAGSRIKTNING SIDSPINN SPINNHASTIGHET APEX-HÖJD SMASH FACTOR CARRY-AVSTÅND TOTAL DISTANS AVVIKELSEAVSTÅND

Radar Accuracy

NOGGRANNHET FÖR KLUBBHUVUDETS HASTIGHET +/- 3 mph NOGGRANNHET FÖR BOLLENS HASTIGHET +/- 1 mph NOGGRANNHET FÖR UTSLAGSVINKEL +/- 1 degree NOGGRANNHET FÖR UTSLAGSRIKTNING +/- 1 degree NOGGRANNHET FÖR TRANSPORTSTRÄCKA +/- 5 yards Radar Features HOME TEE HERO KOMPATIBEL MED E6 CONNECT DRIVING RANGE SPARA KLUBBSTATISTIK AUTOMATISK VIDEOINSPELNING

Approach® R10 Stativ

Telefonfäste

Bärväska

mikro-USB-kabel 

Customers who bought this product

9 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Garmin Approach R10 - portabel launch monitor

Skriv din recension

Right Bannner1