Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Kläder

Kläder - kalmargolfbutik.se
Golfare i dag har fördelen av de moderna material som används i kläder. Titta på de tekniska framstegen i tyget när du väljer kläder som är på modet. En stor del av golfkläder på marknaden idag är fukttransporterande för att hålla dig torr, samtidigt som de filtrerar luften för att hålla dig sval. Ett annat inslag i golfkläder är strykfria plagg, så att du ser lika fräsch på 18: e hålet som du gjorde på första hålet.
Golfkläder håller extremt hög kvalitet och lång hållbarhet
Golfkläder finns i alla prisklasser - tänk dock på att det finns anledning att lägga till någon krona då plaggen oftast håller flera säsonger och ser fräscha ut till den dag du helt enkelt ledsnat på dem.
Damkläder vs Herrkläder
Kvinnor söker fashionabla golfkläder med en rymlig passform eller stretch-material för att möjliggöra en fullständig golf sving. Även shorts, långbyxor och capri-längd på byxor är på modet. Den populära golfkjolen med rymliga fickor och en innerbyxa gör sej bra i alla sammanhang - även utanför golfen. Många söker koordinerade golf kläder som inkluderar en matchande väst eller lätt jacka tillsammans med en golf skjorta och byxor, shorts eller kjol. Solskydd och hattar, solglasögon, bälten och väskor är tillbehör kvinnor gärna använder på banan.
Manliga golfare vill gärna bära en tröja med krage. De färgglada alternativen sticker ut men det är främst funktionen som stretch och vindtätt som är signum för golfkläder idag. Vissa tycker om att ha excentriska färger och mönster som argyle som en hyllning till traditionen, tillsammans med stickade koftor och tvåfärgade skor. För kyligare inslag i sitt golfspel är den stickade vindtröjan eller västen oerhört populär.

Aktiva filter

Right Bannner1