Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Lista över produkter efter varumärke Ecco

Handgjorda, högteknologiska och trendiga - ECCO golfskor är tillverkade enligt ett koncept som sätter foten i fokus och som revolutionerat golfskoindustrin. De flesta skor på marknaden hindrar dina fötters naturliga rörelser. ECCO Golfskor är annorlunda. De sitter åt i häl och vrist och har större utrymme framtill så att du kan sträcka och röra på tårna helt fritt. Detta förbättrar blodcirkulationen, ökar luftflödet och, som alla ECCO-användare kan intyga, ger oöverträffad komfort. Därmed finns heller inget behov för halvstorlekar och olika skovidder.


ECCO är en dansk skotillverkare. Företaget grundades av Karl Toosbuy i Bredebo år 1963.

ECCO driver idag 3 000 butiker över hela världen och producerar 12 miljoner par skor årligen. Företaget ägs av grundarens dotter, Hanni Toosbuy Kasprzak. 

ECCO är unika i den globala skoindustrin i att de kontrollerar hela processen, från design till slutprodukt. Deras designers utvecklar alla kollektioner, ECCO äger egna garverier som tar fram läder som används till alla modeller av skor, både casual och golf. Som ett familjeföretag i tiden görs alla beslut på långsiktig basis för att säkerställa kvaliteten.

Aktiva filter

Right Bannner1