Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Ballfitting i Trackman

Många av våra kunder kommer in och säger att de har problem med utrustningen, den går för högt, spinner för lite eller för mycket medans vissa inte får ut rätt längd. Oftast söker dessa människor nya klubbor som ska passa och förhoppningsvis lösa dessa problem de har i sitt spel. Klubborna är den största delen men ibland kan det räcka med att välja rätt boll utifrån sina förutsättningar. Olika bollar spinner olika mycket och är olika hårda för att passa olika spelare. 

Jag har en bra bollkontakt men får inte ut någon längd i slagen

Detta hör vi ofta. Troligtvis spelar denna kunden på en för hård boll för sitt eget bästa. Hastigheten på klubban räcker helt enkelt inte för att komprimera bollen tillräckligt får att få ordentlig fart på just den bollen. En boll ska fungera som en trampolin men för att den ska göra det så måste den också kunna tryckas ihop en viss del för att kunna skjutsa tillbaka farten.

Jag har bra höjd men får ändå inte stopp på bollen när den landar på green.

Denna kund har troligtvis köpt en billig enkel distansboll. En boll skapad för att vara billig och spinna väldigt lite vilket ofta passar en spelare som har för mycket spin. Får du höjd på bollen men ändå drar den iväg så är det troligtvis spin som saknas och en boll med högre spin och mjukare skal skulle kunna vara skillnaden mellan birdie och bogey.

Det finns så många olika scenarion där en annan boll skulle kunna vara avgörande

Högt, lågt, kort, långt eller vad nu än din miss kan vara så kan vi hjälpa dig att hitta en perfekt balans mellan din sving, dina klubbor och din framtida boll.

Boka en ballfitting redan idag och få ordning på flighten

Utprovningen kostar 300kr men vi bjuder på kostnaden för utprovningen om du köper 2 dussin bollar av den bollen vi kommer överens om passar just dig bäst.

Utprovningen sker i Trackman med Daniel som är otroligt duktig fitter som brinner för teknik och nya lösningar för att alla ska kunna hamna i sitt perfekta fönster med sin utrustning. 

Boka här

Right Bannner1