Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

För ca 5 år sedan skapade vi ett koncept vi kallar Bagfitting! Vi bjuder in Dig som både ny golfare, etablerad spelare sen många år eller elitspelare att besöka oss i butiken för en komplett genomgång av din utrustning och ditt spel. Vi går igenom dina klubbor, kollar skafthårdhet, lie och loft och ger dej konstruktiv kritik utifrån våra 30 års erfarenhet inom spelet Golf samt att du får en kort status på din svings grunder. Vi gör detta för dej för att du skall bli mer medveten om hur du enkelt kan påverka din golf och ges möjlighet till snar förbättring.

Är Bagfitting bara i syfte att byta ut mina klubbor?

Nej snarare tvärtom! Tanken är att vi tittar igenom dina befintliga klubbor som du har idag och ser om något behöver förändras för att optimera spelbarheten med dem som de är idag. Det kan vara att du ändrat din sving sen flera år och fått en förändrad lievinkel vid impact alltså i träffögonblicket. Fel lie kan vara orsak till att du gräver för mycket i dina slag eller konstant slår bollen till höger eller vänster. Är det dags att byta ut dina grepp kommer du upptäcka att dina klubbor känns som splitter nya. En sån enkel förändring gör vi oftast över dagen och kostar sällan mer än runt tusenlappen för ett helt set.

Hur lång tid tar en Bagfitting?

Du får räkna med en tidsåtgång på cirka en timma. Effektiv tid är cirka 30 minuter, övrig tid hinner du stå och slå och testa vad vi pratat om. Tex blir man snabbt oerhört intresserad av siffrorna som Trackman ger uttryck för som enkelt kan förbättra din sving och hur du träffar bollen.

Vad har jag för nytta av en Bagfitting?

Syftet med en bagfitting är att ge kunskap till kunden om vad denne har i bagen och om de klubborna man spelar med idag fungerar för dej som spelare. Det kan vara enklare saker som att byta något grepp eller kapa en driver. 

Om jag ej har varken tiden, lusten eller möjligheten att göra en Bagfitting - kan jag få några tips om vad jag själv kan kolla i min bag som möjligtvis behöver ändras?

  • det är svårt att kolla svinghastighet själv men spelar du med grafitskaft i dina järnklubbor idag och känner att bollen ibland går väldigt olika långt trots att träffen varje gång känns ungefär likadan kan detta vara en effekt av att du har för mjuka skaft och bör byta till klubbor med stål
  • drar du dina slag hela tiden till vänster och då framförallt med de kortare järnen kan detta bero på att dina klubbor behöver en "flatare" lievinkel

Fyll i detta formulär om du vill boka:

Min Bag

Right Bannner1