Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Skick

Skick

Varumärke

Varumärke

Pris

Pris

  • 599,00 kr - 4 799,00 kr

Färg

Färg

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Golfbagar

Golfbagar - kalmargolfbutik.se
Den stora variationen av golfbagar härrör från det faktum att alla golfare har en något annorlunda stil och nivå på sin golf. Nästan alla moderna golfbagar är gjorda av lätt syntetmaterial och har klubbavdelare och utöver en stor sidoficka flera extra fickor.
 
Golfbagar delas in i 3 olika kategorier:
Bärbag är lättare bagar för de golfare som går på banan, vagnbagar är utformade för att passa enkelt på en golfvagn/golfbil, och staffbagar används av proffs som behöver gott om plats för sin utrustning.
Bärbag har inbyggda ben som tillåter dem att stå på marken när du slår. En bra bärbag väger 3 kilo eller mindre. Det gör att du kan gå från hål till hål utan att trötta ut dig. En viktig funktion på en bärbag är dess axelrem . En bred, bekväm rem gör bagen mycket lättare att bära. 
Vagnbagen väger ungefär som en bärbag och är i allmänhet utformade för att ligga bra på just vagn. Att de ibland väger mer är ett resultat av de större, och till antalet fler fickor som bagen har. Tänk på att välja en modell som passar på din vagn så att dina fack ej döljs av vagnens konstruktion. Det gör att du har lätt tillgång till alla dina prylar . Många nya golfbagar har funktioner som löstagbara kylfack, externa bollfack etc. 
Staffbagar är stora nog att rymma allt ett proffs behöver. Staff bagar är ofta gjorda av läder och har stora fickor. De har plats för en full uppsättning av 14 golfklubbor. Med all utrustning, kan en staff bag bli ganska tung, så du kanske vill överväga att hitta en god vän som är villig att vara din caddie ....
Du får vad du betalar för i en golfbag. Ofta är de små detaljerna som gör hela skillnaden i både pris och kvalitet. Bra dragkedjor, en konstruktion som osar kvalitet, bekväma axelband och välplacerade tillbehör bidrar till kostnaden, och bidrar till livslängden på din golfbag. 
Skydda din bag på utlandssemestern
Om du planerar att resa mycket, se till att införskaffa ett resefodral direkt. Alla stora golfmärken har sina egna resefodral men du kan köpa ett neutralt resefodral där din bag oavsett märke passar. Se till att fodralet har hjul, ett par extra fickor samt att du kan spänna fast bagen invändigt.
Förvaring av din golfbag
Förvara din golfbag på en sval och torr plats, borta från solen. För mycket exponering för solljus kommer att göra nylon svaga och sköra, och att färgen bleknar. Dessutom kan det vara klokt att köpa ett golfparaply för att skydda din väska under dessa oväntade stormar.

Aktiva filter

Right Bannner1