Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

LEVERANSTID

Leveranstiden är vanligtvis 1-4 arbetsdagar inom Sverige och 4-7 arbetsdagar i övriga Norden. Om varan som du har beställt inte finns i lager så kontaktar vi dig så att du får ett leveransbesked. Custom orders tar 10-30 arbetsdagar (ange i meddelande eller separat mail specifikationer på din custom order). Observera att 2022 är leveranstider något helt annat än ett vanligt år - är du osäker kontakta oss alltid innan du lägger din order. Vi gör vårt bästa för att hålla sidan up-to-date men då världsmarknaden är osäker och med råvarubrist som råder kan ändringar ske snabbt. Vi är noga med att uppdatera våra kunder och komma med alternativa lösningar vid behov.

Fraktkostnader inom Sverige

Inom Sverige skickar vi fraktfritt på beställningar över 500kr annars kostar det 69 kr. Returfrakt är helt fri om du betalt med Paypal.

Outhämtade paket tas avgift ut för både frakt och returfrakt. Kostnad 250 kr.

Fraktkostnader Utomlands

Fraktkostnaden utanför Sverige startar på 300 SEK oavsett paketets innehåll.

Leveranssätt

DHL alt Posten Inrikes

Skickas inom Sverige och övriga Norden. Vi skickar till DHL Service point. Sms/mail-avisering görs av DHL och skickas ut så snart paketet finns att hämta. Har du inte angett ett korrekt mobilnummer vid beställningen så får du en pappersavi i brevlådan någon dag senare. Mindre försändelser skickas med posten direkt hem

Postpaket Utrikes

Om du vill ha ditt paket levererat till övriga Norden skickar vi med Postpaket utrikes. Skickas enbart när varan och utrikesfrakten är betald.

Observera att vi kan skicka dina varor från flera olika lager vilket gör att varorna kan ankomma till både ombud och direkt hem till er

Leverans inom Kalmar & Butikens närområde

Vi levererar din order inom Kalmar och dess närområden (upp tom 3 mil) helt kostnadsfritt. Gäller alla orders över 500 kronor. För orders understigande 500 kronor sker kostnadsfri leverans enbart inom Kalmar tätort. Köpet genomförs på hemsidan. Meddela oss i ett separat mail leveransadress och tidpunkt för leverans.

BYTEN OCH RETURER

Köptrygghet

Vi vill att du är nöjd med ditt inköp. Känner du tveksamhet så kontakta oss alltid så skall vi gemensamt komma till en bra lösning. Vi köper ej tillbaka dina varor, däremot kan vi hjälpa dej med ett byte av din utrustning så att du blir nöjd inte bara vid köptillfället utan även flera år framöver.

Ev. returfrakt står kunden för. Kontakta Golfbutik.se på 020-49 05 05 för information om hur du går till väga. Returer gäller ej custom orders.

Du har vid köp online full bytes- och returrätt inom 14 dagar från orderdatum . Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Etiketter skall sitta kvar på klädesplagg. Returnera ej varor genom att sätta en fraktsedel direkt på originalkartongen, den blir då skadad och vi kan ej godkänna returen. Vid retur och byte står du som kund för kostnaden för returfrakten. OBS! Har du betalt med Paypal får du ersättning för returfrakten direkt av Paypal. Du ombesörjer detta själv via en länk på Paypals hemsida. Vid byte till en annan vara skickar vi beställningen fraktfritt tillbaka till dig. 

Skicka din retur till:
Kalmar Golfbutik/Golfbutik.se
Returer
Larmgatan 2
392 32 Kalmar

BETALNING MED SWISH

Vi tar emot Swish både i utcheckning i webshopen samt som betalmedel i vår butik på Larmgatan 2 i Kalmar. Swish-nummer 1234339693 till Kalmar Golfbutik AB.

KÖP AV PRESENTKORT

I både webshopen som i butiken kan du köpa Presentkort. Mottagaren kan använda presentkortet som betalmedel i båda butikerna. Giltighetstiden är 2 år. 

Betalning med Klarna

Genom vårt samarbete med Klarna kan vi erbjuda privatpersoner att handla mot faktura och delbetalning. En fakturaavgift enligt Klarnas avgifter tillkommer. Betalningstid väljer du själv. Vid försenad eller utebliven betalning utgår påminnelseavgift samt dröjsmålsränta. All kontakt angående betalningar etc sker direkt med Klarna på deras hemsida eller telefon.

Grundkraven för att få delbetala eller handla mot faktura är följande:

  • Du har fyllt 18 år
  • Du har minst 120 000 kr i årsinkomst
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Kreditvärdering men ej fullständig UC görs på belopp upp till 5000. 

Läs mer här

Återbetalning vid kortköp

Återbetalning sker när vi tagit emot den returnerade varan. Vi sätter då tillbaka det aktuella beloppet på ditt Visa/MasterCard. Det kan ta mellan två och fem bankdagar innan pengarna syns på kontot.

Återbetalning vid faktura

Om du har valt faktura och önskar returnera eller byta en vara så har du som kund ändå ansvar för att betala fakturan inom förfallodatum.  

Köpvillkor

Orderbekräftelse

När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. Du får sedan ett sms när paketet finns att hämtas på utlämningsstället. Tillsammans med din leverans får du även ett kvitto/garantibevis.

Transport

Paket skickas med DHL till Service point utlämningsställe. Sms/mail-avisering sköts automatiskt vid leverans. Leverans tar sällan mer än 1 max 2 dygn. Mindre försändelser skickas med posten. Mottagaren är ansvarig för att reklamera försändelsen direkt till ombud. Saknad leverans reklameras till lokalt ombud/brevbärare.

Paket som inte hämtas ut

Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 14 dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten eller DHL, förbehåller sig Kalmar Golfbutik rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Reklamationer

Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Gör detta direkt till ombud - vänta ej med detta då en sådan reklamation ej är giltig. Kvittot du erhöll vid orderbetalning är ditt garantibevis. Alla våra produkter har 1 års garanti. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut. 

Gäller det en reklamerad vara där antingen garantin fortfarande gäller alternativ reklamationsrätt är det upp till köparen att inkomma med tillräckligt mycket information om produkten och hur den använts. Kan du ej besöka butiken för att visa upp den reklamerade varan så mailar du in bilder och förklaringar på info@golfbutik.se. Vi tar ett beslut utifrån dina bilder, måste vi ta en närmare titt på varan skickar vi dej en returlapp. Du ordnar med emballage själv. är varan ej en godkänd reklamation står du för både returfrakt och frakt tillbaka till dej (om du vill ha varan tillbaka). 

Personuppgifter

Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i Golfbutik.se's kundregister. Uppgifterna skyddas enligt personuppgiftslagen (PUL) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Golfbutik.se för att underlätta vår kundkontakt.

Eventuella ersättningsvaror

Småtillbehör och andra mindre varor kan ersättas av motsvarande produkt av annan tillverkare. Ibland byter leverantörerna inköpsvägar för vissa produkter eller ersätter den med en likadan produkt av annan tillverkare vilket leder till olika namn/märken på i stort sett samma produkt. Det kan därför bli så att vi skickar en motsvarande produkt av samma värde eller högre men av en annan tillverkare. Produkten ska se snarlik ut och vara av samma färgsättning, fylla samma funktion och vara av samma eller högre kvalitet. Gäller varor upp till 500kr

Övrigt

Vi följer konsumentverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss i webbshoppen. Alla priser är inkl. moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Eventuella kampanjer tex "Köp 3 betala 2" gäller enbart lagervaror. Vid kampanjköp via mail tillkommer 100 kronor i expeditionsavgift/frakt. Angivna reapriser gäller. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

Right Bannner1