Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Tillgänglighet

Tillgänglighet

Varumärke

Varumärke

Vikt

Vikt

  • 0 kg - 0,005 kg

Pris

Pris

  • 99,00 kr - 2 299,00 kr

Färg

Färg

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Golfbollar

Golfbollar - Golfbutik.se
Golfbutik.se lagerför ett brett sortiment av golfbollar, inklusive Titleist, Callaway & Bridgestone. Vi har även billiga golfbollar, perfekt för golfare med en stramare budget, samt färgade golfbollar och golfbollar utformade för kvinnliga golfare, så vad du än behöver, kolla Golfbutik.se! Golfbollar utgör en viktig del av ditt spel - det är den enda utrustning du använder i varje slag på banan!
Vilken golfboll skall man välja?
Det finns inget som säger att enbart för att en boll funkar för din vän eller väninnan kommer den även passa dej. Alla bollar har olika egenskaper beroende av svinghastighet, approach angle, höjd och skruv på dina slag. Testa dej fram och ta hjälp av din pro eller kontakta oss så hjälper vi dej. Vi har över 25 års erfarenhet av golfbollar och hur golfbollen utvecklats fram till idag. info@golfbutik.se
Lär dej mer om golfbollar
Lyssna nedan på vad han har att säga om val av golfbollar i detta klipp från Youtube. En boll som Pro V1 som är oerhört mjuk och skön för inspelslag och puttning, har en för hård kärna för många med lägre svinghastighet varför de ej orkar komprimera bollen för maximal effekt i bollträff. Vill man spela en boll av tour-mått titta tex på Bridgestone 330-RX som har egenskaperna av en Pro V1 runt green men med mjukare kärna ger den mer längd och rakare slag eftersom den komprimeras lättare i bollträff.  

Aktiva filter

Right Bannner1