Chatta med oss

Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Stewart Golf Q Follow
search

Stewart Golf Q Follow

%s Review(s) 
24 999,00 kr
Inkl. moms 1-4 dagars leveranstid
Färg
Antal
1-2 veckors leveranstid från UK

 

Leverans

 

Byten & Returer

account_circleTipsa en vän
Stewart Golf Q Follow

Stewart Golf Q Follow

 

Q Follow tar verkligen avkoppling till en helt ny nivå av lyx. Våra ingenjörer har tagit den beprövade X-seriens chassi och gett den ett helt nytt hjärta. För att använda "remote" funktionen behöver golfaren trycka på en enda knapp på den nya fjärrkontrollen. När golfaren börjar gå, kan Q Follow styras och matcha promenadtakten exakt. Det gäller även position i nedförsbackar, med det patenterade elektroniksystemet med automatiskt varierande bromsning som förändrar både hastighet och riktning. Q Follow har ett slimmat utseende som konsumenterna kommer att bli bekant med, samt är 37% mindre än dess föregångare

Golfare kommer nu också att ha möjlighet att hålla handen på handtaget för manuell styrning eller med fjärrkontrollen. Den helt nya Q Follow har den sjunde generationens egenutvecklade Follow teknologin. Konstruerad för att ge dig en bekymmerslös promenad längs fairway, detta är det perfekta sättet att gå. Denna banbrytande teknik har aldrig varit lättare att använda... Follow mode aktiveras med ett enkelt knapptryck. Q Follow känner av handenhetens rörelser: när den rör sig från den Neutrala zonen till den Aktiva, så anpassar systemet automatiskt farten på de dubbla EcoDrive motorerna för att bibehålla fart och riktning.

Varje Q Follow är handgjord i verkstaden Gloucestershire, England. 

Drivs av ett högkvalitativt litiumbatteri och laddare - räcker gott och väl för 36 hål. Vagnen & laddare kommer med två års garanti. Du håller enkelt koll på vagnens batteristatus etc i den tillhörande appen i din mobil.

Mått ihopfälld: Höjd 54,5 cm - Bredd 60 cm - Djup 32 cm

Vikt 14 kg

1 objekt

Särskilda referenser

ean13
5060220202702

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Stewart Golf Q Follow

Skriv din recension

Right Bannner1