Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

  • -2 000,00 kr
MGI Zip X4 elvagn
search

MGI Zip X4 svart

%s Review(s) 
9 999,00 kr Spara 2 000,00 kr
11 999,00 kr
1-4 dagars leveranstid
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

MGI Zip X4 är packad med en mängd prestandahöjande funktioner, designade för att utan ansträngning få dig att bemästra ditt golfspel. Med ett 24V 250Wh Click & Go Lithium-batterisystem, är Zip X4-batterisystemet i sig lättare, varar längre och har en snabb laddningstid som i slutändan ger dig kraften att ta dig ut i alla banor i måttlig terräng. Den garanterar 18 hål men kan i de flesta förhållanden gå 36 hål utan problem.

Zip X4 är mjuk och tyst och drivs av en 230-watts motor som gör allt arbete ute på banan och låter dig koncentrera dig på spelet. Designad med ett fast framhjul för ökad styrka och hållbarhet, gör den förenklade designen för golfvagnen att X4 kan hålla sin position bättre i utmanande terräng och de avancerade hjulen för all terräng trivs på alla banor.

Zip X4 finns i svart och/eller grå finish och är laddad med innovativa funktioner, inklusive hastighetskontroll för nedförsbacke och en elektronisk parkeringsbroms. Hastighetskontrollen för nedförsbacke tar bort kravet på golfare att manuellt justera hastighetskontrollen när de går i nedförsbacke vilket skapar en enkel och viktlös övergång i alla nedförsbackar. Den här funktionen låter dig fokusera bara på nästa slag, vilket hjälper till att leda till lägre score och roligare dagar ute på banan. Parkera dessutom i valfri lutning genom att aktivera den elektroniska bromsen med en knapptryckning.

Bemästra ditt spel med Zip X4 Motorized Buggy. MGI Zip Series elvagnar är idealiska för att passa vagnbagar. 

- Elektronisk parkeringsbroms stannar och håller MGI Zip X4 i vilken terräng som helst.

- Hastighetskontroll för nedförsbacke håller önskad hastighet i all nedförsbacke.

- Drivs av den största kapaciteten Lithium 24V 250Wh batteri

- Whisper tyst 230 watt motor

- Fast framhjul

- Digital elektronik

- Variabel hastighetskontroll & batteriindikering

- Helt hopfällbart bakre 4:e hjul för ökad stabilitet

- Bakhjul för alla terrängmönster hjälper till att hantera alla förhållanden

Observera att man använder sig av flera olika förkortningar för samma sak; Broms. En bromsad vagn innebär egentligen inte att den bromsar utan snarare att den håller jämn hastighet oavsett uppför, nedför eller slätt underlag. 3 vanliga förkortningar för detta är DHC, EBS & DSC

1 Produkt

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

MGI Zip X4 svart

Skriv din recension

Right Bannner1