Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Ping G430 hybrid
search

Ping G430 hybrid

%s Review(s) 
3 699,00 kr
1-4 dagars leveranstid

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Fattning
Skaftstyvhet
Hybrid nr
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

G430 hybriderna ger dig den prestanda du behöver med innovationer som Carbonfly Wrap, vår senaste teknologi som är nyckeln till ökad längd, samt de redan beprövade teknologierna Facewrap och Spinsistency. Hybriderna levererar det du behöver för att ta dig an alla typer av slag och med sex olika loftalternativ är detta det optimala alternativet till de långa järnen. Tillgänglig från 2H till 7H.

Carbonfly Wrap

Carbonfly Wrap-teknologin består av en lättviktskomposit i kolfiber som täcker kronan och huvudets utkanter för att spara vikt och sänka tyngdpunkten för att öka bollhastigheten. Kolfibermaterialet bidrar även till det tilltalande ljudet.

Optimerad, smidd träffyta i T9S+

En grundare träffyta med variabel tjocklek som är tunnare för att generera snabbare bollhastighet. Detta leder till våra största ökningar i längd hittills.

Förbättrat ljud

Forskning på ljudfrekvenser och övertoner resulterade i att våra ingenjörer skapade en ny inre ribbkonstruktion och med ett styvare klubbhuvud har vi lyckats finjustera frekvenserna för att uppnå tilltalande ljud och känsla vid bollträff.

Spinsistency

Nytt för våra G430-hybrider är att de är utrustade med Spinsistency. En teknologi med variabel rull-radie av träffytan för att ge mer konsekventa resultat över hela träffytan.

Justera loft och lie

Trajectory Tuning 2.0 är en aerodynamisk lättvikts-hosel med åtta olika lägen för bästa möjliga precision och längd. Den lätta hoseln med åtta olika lägen ger dig möjligheten att justera loft (±1.5°) och lie (upp till 3° mer flat än standard) för att finjustera din bollflykt ytterligare. 

PING-tillverkade skaft

PING ALTA CB Black ger mid/high launch, PING Tour 2.0 Chrome mid launch och PING Tour 2.0 Black ger low launch. PING ALTA Quick är framtaget för att ge en hög bollflykt för golfare med lägre svinghastighet. Valbara skaft Project X Hzrdus Smoke Red RDX ger en högre bollflykt medans Mitsubishi Kai'Li White genererar en lägre.

Skaft Alta CB 70 grams

Grepp Golf pride tour velvet 360

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Ping G430 hybrid

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Skriv din recension

Right Bannner1