Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

TaylorMade Qi10 Tour hybrid - Tensei AV Limited blue HY
search

TaylorMade Qi10 Tour hybrid - Tensei AV Limited blue HY

%s Review(s) 
3 999,00 kr
1-4 dagars leveranstid
Fattning
Skaftstyvhet
Hybrid nr
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Tourprestanda för den bättre spelaren

Qi10 Tour rescue hybrid ger en lägre spinn och lägre launch som är konstruerad för att optimera prestanda för snabba svinghastigheter. Med ett djupare face och en mer kompakt övergripande huvudform är det den föredragna metalwood för Team TaylorMade Tour-atleter inklusive Tiger Woods och Rory McIlroy.

Jakten på tröghet - MOMENT OF INERTIA

Vårt mål med Qi10-familjen är att göra varje klubba så förlåtande som möjligt genom att använda avancerade multimaterialkonstruktioner för att öka trögheten. Qi10 är konstruerad för en balanserad blandning av distans och förlåtelse.

Komplett prestanda

Insvept i ett rent och självsäkert paket, har Qi10 hybrid utformats strategiskt för att hjälpa spelare att optimera avståndet och förbättra förlåtelsen. Den har lägre CG-projektion och högre MOI än sin föregångare, vilket ger balanserad prestanda utan några avvägningar.

Ny Infinity Carbon Crown

En Infinity Carbon Crown täcker 97 % av den totala kronytan, vilket skapar en strategisk fördel för massfördelning och förbättrad förlåtelse. Vid adressering ger den en elegant och ren vy som paras med subtila inriktningssignaler, vilket skapar förutsättningar för självförtroende och framgång.

Förbättrad energiöverföring

Den tredje generationen av 60X Carbon Twist Face har en betydligt lättare yta än traditionella titankonstruktioner. Detta tekniska framsteg minskar framåtvikten och maximerar energiöverföringen vid impact för bättre bollhastigheter och bevarad prestanda vid off-center träffar. En utvecklad stödstruktur binder samman slagytan och skyddar bollhastigheten vid off-center träffar.

Beprövad TaylorMade-teknik

Thru-Slot Speed Pocket är en hörnsten i TaylorMade-teknologin och fortsätter att bibehålla bollhastigheten för optimal prestanda vid låga slag.

Hybrid #2 - loft 17 grader, #3 - 19,5 grader & #4 - 22 grader

Skaft Tensei AV Limited blue Fw

Grepp Golf Pride Z grip svart/blå

1 objekt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

TaylorMade Qi10 Tour hybrid - Tensei AV Limited blue HY

Skriv din recension

Right Bannner1