Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

search

Scotty Cameron Futura 6M 34 tum VÄNSTER *begagnad*

%s Review(s) 
3 000,00 kr
Maila butiken för leveransbesked
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

En Scotty Cameron Futura 6M putter vi anger som begagnad MEN endast för att det är en äldre modell så den har stått framme och därmed "använts"

Modell Futura 6M

34 tum lång

Grepp Matador midsize, ett lite längre grövre sofftie-grepp

Headcover ingår givetvis

Observera att detta är en putter för vänsterspelare

>>>>

HÖGTEKNOLOGISKA, MODERNA MALLETS - SCOTTY CAMERON FUTURA-SERIES

Scotty Cameron har skapat sin mest högteknologiska produktlinje någonsin med den Futura-serien. En sammansättning av nio moderna malletputters utvecklade för att ta puttning till nästa nivå.

Varje modell har en solid träffyta av aluminium som är precisionsfräst och integrerat i ett rostfritt stålhuvud med förbättrad vibrationsdämpningsteknik för ökad MOI, optimal viktfördelning, förbättrat ljud och responsiv feedback.

Varje Futura putter är precisionsfräst, med snygga, marknära konturer som behagligt vinklar sig från spelaren för att ingjuta förtroende vid adressering. Detta tillsammans med de aluminium- och stålkomponenter som är perfekt matchade för optimal form och viktfördelning. 

Utvecklingen av denna tourbeprövade oversize mallet med ett mid bend-skaft för minimal rotation i ditt puttstroke, har en solid träffyta av svart aluminium som går tillbaka längs med sulan, inramad av dimmat rostfritt stål. Tydlig siktlinje och polerat aluminium ger enkel och effektiv uppställning mot sweetspot. 

1 Produkt

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Scotty Cameron Futura 6M 34 tum VÄNSTER *begagnad*

Skriv din recension

Right Bannner1