Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

search

Ping i525 Project X IO stålskaft

%s Review(s) 
13 999,00 kr
1-4 dagars leveranstid

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Fattning
Skaftstyvhet
Uppsättning
Antal
Ping säljs ej på hemsidan - ring oss nu för att lägga order: 070-453 59 78

 

Leverans

 

Byten & Returer

En ny kraftfull design med en träffyta i smitt, maråldrat stål som ger ökad bollhastighet och längd samt tilltalande ljud och känsla. Paketerat i ett kompakt, perimeterviktat klubbhuvud vilket resulterar i goda förlåtande egenskaper och långa, höga slag som både träffar och stannar på green. Träffyta i maråldrat stål

Med en träffyta i maråldrat stål och varierande tjocklek tillåts vi skapa en tunnare, mer dynamisk träffyta. Tillsammans med klubbhuvudet i 17–4 rostfritt stål ökar flexibiliteten och således även bollhastigheten vilket resulterar i kontrollerade slag med högre och snabbare bollflykt.

i525 iron cross section Tilltalande ljud och känsla En polymer-massa injiceras med precision på insidan av träffytan för att förbättra känsla och ljud utan att påverka träffytans utformning, som ju är den största källan till den ökade bollhastigheten.

i525 iron address view Stilren och kompakt design Bladlängd, offset och topplinje med inspiration från ett renodlat precisionsjärn skapar ett tilltalande utseende för den kräsne. Hydropearl 2.0-finishen avvisar väta för att säkerställa förutsägbar och konsekvent prestanda i alla väderförhållanden.

i525 iron face MicroMax™-skåror Precisionsfrästa skåror med tätare mellanrum som resulterar i genomsnitt fyra extra skåror per klubba. Teknologin reducerar risken för flyers med de korta järnen och hjälper att bibehålla spinn med de längre järnen för bättre kontroll och mer konsekventa resultat.

i525 iron toe Extrem perimeterviktning Tungstenvikter i tå och häl kombineras med träffytans skiktade och dynamiska struktur för att utöka perimeterviktningen samtidigt som bollhastigheten och precisionen bibehålls tack vare den metalwood-inspirerade designen.

Skaft Project X IO stålskaft

Grepp Golf pride tour velvet 360 svart

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Ping i525 Project X IO stålskaft

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Skriv din recension

Right Bannner1