Vad våra kunder säger

Recensioner

Annons

Annons

Ping Blueprint T stål
search

Ping Blueprint T stål

%s Review(s) 
15 599,00 kr
1-4 dagars leveranstid

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Fattning
Skaftstyvhet
Uppsättning
Antal

 

Leverans

 

Byten & Returer

Blueprint T är klubban för erfarna golfare som förlitar sig på precision och kontroll. Huvudet är smitt i ett stycke 8620 kolstål och ger bästa möjliga förutsättningar för att forma slagen och kontrollera bollflykten. Massan koncentreras bakom träffytans sweet spot för att säkerställa ett tilltalande ljud och känsla så att du kan ta dig an varje slag med gott självförtroende.

Smidda för de bästa

Omfattande tester med våra bästa tourspelare gav enorma insikter i utvecklingen av Blueprint T. Inget lämnades åt slumpen, vilket resulterade i unika detaljer inom kategorin för smidda järnklubbor samtidigt som Blueprint T levererar den kontroll och precision som några av världens bästa spelare förlitar sig på när de ska ut och skjuta låga scorer.

Toursamarbete

Blueprint T är utvecklade tillsammans med våra bästa tourspelare som gjorde omfattande tester i utvecklingsfasen. Blueprint T är resultatet av deras input och feedback på hur vi kunde förbättra PINGs smidda järn. Detta är en vidareutveckling av originalet Blueprint som fram tills nu varit väldigt populära och återfunnits i många av våra tourspelares bagar.

Ren, kompakt

Bland förfiningarna i den övergripande formen är en lägre häl-ansikts höjd, vilket gör att övergången vid hosel smälter in sömlöst i början av toplinen och skapar ett rent, störningsfritt utseende med mindre offset och kortare bladlängd.

Vinnande design

Det dröjde inte länge innan Blueprint T och S började vinna ute på tourerna runtom i världen, ofta som combo-set. Våra bästa tourspelare anammade de nya teknologierna och den nya designen omgående. Louis Oosthuizen vann två raka DP World Tour-events med Blueprint T och S i bagen.

Skaft och grepp

Standardskaft i Blueprint T är True Temper Dynamic Gold 120, ett skaft som erbjuder låg bollflykt, låg spinn och precision på tournivå i ett lättare stål. Golf Pride Tour Velvet 360 är standardgrepp. Ett högklassigt grepp med hög komfort och som ger bra feedback i händerna.

Du kanske också gillar

16 andra produkter i samma kategori:

Reviews

Skriv din recension

Ping Blueprint T stål

PING SÄLJS INTE PÅ HEMSIDAN

Vi hjälper dej med din order - fyll i förfrågan:

Skriv din recension

Right Bannner1